Reklama

Reklama

Dalziel a Pascoe - Série 8 (2004) (série)


Cena slávy (S08E02)

(epizoda)
  • Velká Británie The Price of Fame

Obsahy(1)

Sláva, popularita, peníze, štěstí... To vše (alespoň podle mínění většiny lidí) kráčí ruku v ruce a člověk - zejména ovšem mladý člověk - je ochoten udělat pro získání téhož všechno na světě. Proto se tak mimořádné oblibě těší všechny ty soutěže o superstar, proto je v malém anglickém městečku tak populární Rowan Priestley, bavič a moderátor, slibující mladým holkám, že se z nich díky jeho televizním pořadu jednou stanou hvězdy. A zdá se, že to nejsou plané řeči, protože jedna z nich, atraktivní Efrona, je evidentně na nejlepší cestě ke slávě. Tedy lépe řečeno byla. Dokud jednoho dne ráno nevyplavilo moře její mrtvolu. Komu mohla ta mladá, krásná holka vadit? Zabil ji někdo ze žárlivosti, ze závisti? Nebo to byla jen nešťastná náhoda, jak se domnívá vrchní inspektor Hawes, který má na tomto případu nahradit Andyho Dalziela, jehož "neandrtálské" metody vyšetřování se znelíbily vrchnosti? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výchozí zápletka je vynikající a má potenciál na perfektní zpracování, ale to zas až tak nevyšlo. Ale u tohoto seriálu je to vlastně úplně putna, protože příběh byl nějak zamýšlen a celá epizoda je prostě zase solidní. 75%. Jeremy Clarkson v dabingu jiném, než Zbyška Horáka je zajímavá kuriozita, škoda, že Andy tu televizi nevypnul o něco déle. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Když se to vezme kolem a kolem, Pete, nemůžu pracovat s někým, kdo nechápe, proč jsem dělal to, co jsem dělal!" Další komplikovaný případ, ke kterému bylo nutné Andyho téměř vyprovokovat. "Myslíš, že tenhle případ rozlouskneš? .. Bez problémů. A pak ještě přijdu vyřešit ten tvůj..." Andyho sarkasmus je extrémní, proto jeho monology miluju, ale také nemluví do prázdna :-) "Jdem někoho sbalit!" ()

Reklama

Reklama