Reklama

Reklama

Buena Vista Fight Club

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2000, 2 min

Režie:

Evan Mather

Obsahy(1)

Krátkometrážna snímka z dielne nezávislého tvorcu Evana Mathera. Tvorcovia sa netajili inšpiráciou dielami ako South Park či Fight Club. (mrclTV)

Recenze (8)

Shit 

všechny recenze uživatele

Nějak sem nepochopil smysl, ale budiš. Nicméně naprostá kravina, jednu hvězdičku za spoustu krve, víc ze mě Evan nedostane ()

Jillen odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co tím chtěl Mather říct, ale mě se to nedotklo...bohužel nemá to žádné klady...Dávám 0% ()

tom88 

všechny recenze uživatele

To ako čo malo byť? No sám netuším, ale je to katastrofa. Vyzerá to ako študentská práca v prvom ročníku na nejakej filmovej škole. ()

Mbeast 

všechny recenze uživatele

Sice moc nechápu co tím chtěl básník říci a navíc je to samoúčelně brutální, ale zase tak hrozné mi to nepřijde. Váhám mezi 2 a 3, ale nechám se protentokrát strhout davem a dám pouze 2. Metacafe ()

mrclTV odpad!

všechny recenze uživatele

Toto "veľdielo" sa ani nesnažilo o dej, jednoducho rezačka bez rozmýšľania, vlastne bez úplne všetkého. Hudba a zvukové efekty su luxusné, teda ak chcete odohnať susedov alebo hocikoho zo svojho okolia, blízkeho či vzdialeného/záleží iba na vás ako si nastavíte hlasitosť. Napíšte mi niekto správu, ak to náhodou niekto pochopil. (South Park, Fight Club a Buena Vista Social Club som si všimol, ale čo s tým?) ()

Reklama

Reklama