Reklama

Reklama

Fansom the Lizard

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2000, 9 min

Režie:

Evan Mather

Obsahy(1)

Další krátkometrážní film z dílen režiséra Evana Mathera. Kreslené zpracování a hudba zdobí tento snímek. Malá ještěrka jménem Fansom je jednoho nešťastného dne vysáta vysavačem. Chlapeček, který se o Fansoma staral se samozřejmě diví, kam se mu jeho ještěrka poděla a tak se rozhodne zakročit chlapcova mamika, která synovi začne vyprávět příběh o tom, že Fansom nezemřel, nýbrž se vydal na cestu z jejich domu v Louisianě do Las Vegas a na své pouti prožíval různá dobrodružství. (Mbeast)

(více)

Recenze (7)

Shit 

všechny recenze uživatele

No nejdřív sem chtěl dát odpad, protože sem ze začátku vůbec nepobral o co jde, po půlce sem si řek ,že 1 hvězdička za pěknou kameru neuškodí, ale nějak mi to nedalo a kouk sem se na komentáře a o čem to vlastně mělo být a až pak mi to teprve docvaklo a pochopil sem a zhruba od tý půlky už se mi to začalo celkem líbit, nicméně v tom žádnej zázrak stejně nevidim a moc nechápu to vysoký hodnocení ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

K dokonalosti tu přec jen něco chybí, ale musím souhlasit, že je to to nejlepší co od Evana Mathera můžeme vidět...zatím. Hudba opět skvělá a jaksi zvláštní avšak milá. Doufám, že jeho tvorba se bude ubírat takovým to směrem a přeji mu hodně zdaru :). ()

Mbeast 

všechny recenze uživatele

Hezké zpracování, ta shaking camera je cool. Určitě s přehledem zatím nejlepší film pana Matherse. Jestě, že to s tou ještěrkou dobře dopadlo :-) ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Prechod od stop-motion akcie s figúrkami ku kreslenému filmu určite Matherovi prospel. Dostali sme najnormálnejšie mini-dielko, ktoré konečne pekne vyzerá a má síce mierne ťažkopádne podanú myšlienku, ale aspoň nejakú má. Objektívne to na tri asi nemá, ale chcem zvýrazniť podarenosť tohto krátkeho filmu oproti zvyšku Matherovej produkcie. ()

waxtrax 

všechny recenze uživatele

Nádherná papírková animace, která v dnešní době již není stravitelná pro každého. Navíc film vyžaduje soustředění a spolupráci diváka, který je ostrými střihy a rychlostí děje nucen zapojit svou fantazii a podílet se na ději. ()

Reklama

Reklama