Reklama

Reklama

Icarus of Pittsburgh

všechny plakáty
Komedie / Dokumentární / Krátkometrážní
USA / Finsko, 2002, 10 min

Obsahy(1)

Tento fiktívny dokument opisuje nezvyčajný životný príbeh Archieho McNallyho, najväčšieho fanúšika futbalového tímu Pittsburgh Steelers. Počas zápasu v roku 1979 sa rozhodol pre nevídanú vec: v špeciálnej kombinéze naplnenej héliom sa pokúsil vzlietnuť a dostať sa doslova až k nebesiam. Čo ho k tomu viedlo, či aké boli následky, reakcie rodiny ako i verejnosti, nám opíše v sérii rozhovorov. (mrclTV)

(více)

Recenze (2)

Jillen 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavé a jelikož angličtina není mojí extra předností tak jsem některým věcem nerozumněl, ale i tak to bylo opravdu zajímavé. Konečně nějaký film neparodující Hvězdné války :)) od Evana Mathera. Dávám 45% ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Neviem, o čo tu vlastne ide - či ide o osobnú dojemnú spoveď syna k svojmu zosnulému otcovi vypovedanú abstraktným spôsobom, alebo je to zábavný "mockumentary", alebo je to nejaká forma paródie a uťahovania si z rivalského futbalového týmu a mesta, pričom bližšie informácie sú mi ako outsiderovi neznáme. Ale čoraz viac sa prikláňam k názoru, že ide o nie veľmi vydarenú svojskú resp. až výstrednú komédiu. ()

Reklama

Reklama