Reklama

Reklama

Hotel Magnezit

(festivalový název)
  • Maďarsko Hotel Magnezit
všechny plakáty
Krátkometrážní
Maďarsko, 1978, 10 min

Režie:

Béla Tarr

Obsahy(1)

Prvá časť filmu z roku 1980 sa odohráva v ubytovni pre robotníkov. Vojenská poručíčka chladne oznámi jednému bývajúcemu, že bol obvinený z krádeže a kvôli tomu musí opustiť ubytovňu. Szepei Tibor, v minulosti letecký dôstojník, vidiac lepšie dni, márne čaká súcit od partnerov, ktorí boli taktiež zapletení do krádeže. Nikto pri ňom nestojí, nik mu nepomáha. S úplnou ľahostajnosťou ho hádžu na ulicu ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Po setrvalém okouzlení Satanským tangem, Wreckmeisterovými harmoniemi, a především Turínským koněm, byl bych se schopen dívat na všechno, pod čím je podepsán Béla Tarr. ()

S.Dedalus 

všechny recenze uživatele

velice zajímavé minimalisticky maximalistické jen škoda těch posraných titulků na lfš 2010 polovina replik podle mě nebyla vůbec přeložena ps a drobná oprava ohledně titulků šlo o technický problém kdy titulky nekorespondovaly s filmem značně přeskakovaly a bylo velmi těžké je proto sledovat je mi líto jestli jsem svým komentářem rozesmutnil překladatelku která jistě vůbec za nic nemohla a rozhodně bych ji nechtěl brát nadšení z překladatelské činnosti tak hlavu vzůru ()

Reklama

Reklama