Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Princezna Antonie vládne krutě, ždímá své poddané, ale královské pokladně to prospívá. Vladařské úspěchy plní Antonii nekřesťanskou pýchou, je panovačná, hamižná, nelaskavá ke své královské mamince a k pekaři Matějovi, který ji má upřímně rád. Jak jinak, přijde spravedlivý trest. Princezna Antonie se ocitne i s celým svým zámkem v moci pekelníků a má tu dost času na to, aby účtovala se svým svědomím. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

otík 

všechny recenze uživatele

Vizuálně poměrně obstojná pohádka, ale svými dialogy přímo báječná. Písničky mají kouzelně naivní texty, ale jsou poměrně zbytečné, tak jak už to většinou v těchto typech pohádek bývá. Dobrému vyznění pomáhá velmi kvalitní obsazení v čele s grandiózním Preissem. A pro dospělé je zajímavé srovnání chamtivé princezny s našimi politiky. Hudba: Zdeněk Zdeněk ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Láska kvete v každém věku, aneb jak do hrabivé svině zamilovaný melodymaker Havelka zvítězil ve spojenectví s nemohoucí invalidní tchýní nad blackmetalovým duem Dejdar - Lábus. Oficiální text distributora je lahůdka. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Nejen Ježíš uměl léčit choré, tady i pekelník zvedl babu z invalidního vozíku. Pravda, proč si tam baba sedla nedává smysl. Tak tedy máme vnoučátek chtivou babu (královnu), peněz chtivou princeznu, princezny chtivého pekaře a šmíráka, veksláka a práskače ministra, který chce na začátku kdo ví co, na konci už jen zbavit se koule na noze. Hrubín by to vokouřil nepochybně jak u tří kouzelných psů a zbavil by ho koule na noze useknutím nohy. Paní scenáristka byla v tomto směru notně neinvenční. Princezniny hříchy i s princeznou dosáhly váhy, kdy se to komplet nepropadlo nikam jinam než do pekla, milé děti. Je to hlavně poučení o neuváženě provozované důlní činnosti. A princezna v hrůze ze svatby se smradlavou historickou relikvií vykřeše zbytky svého dobrého já a stane se z ní stvoření tak sladce vrkající, že by mohla být z fleku marcipánovou hrdličkou na svém vlastním svatebním dortu. ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele

Povedená pohádka - je vtipná a velmi dobře zahraná. Pekař Matěj už je sice trošku obstarožní, ale vše napraví megera Antonie a hlavně pekelník Dejdar. ()

Nonna 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrná pohádka, která se v paměti brzy slije s ostatními a zapomene. Simona Postlerová sice nemá roli okouzlující pohádkové princezny a svou roli hraje i dobře, ale bohužel, se svým účesem vypadá spíš jak úřednice za přepážkou spořitelny, je otravná a těžko se takové princezně fandí, aby v tom pekle nezůstala. Pěknou roli si tu zahrála Lenka Termerová, její královna je daleko sympatičtější. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama