Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků. Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen. Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou Královnou, jsou ztraceni. Královna u nich Sněhurku najde a unese. Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě. Sedm trpaslíků, v komedii plné nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru, jak jste je ještě nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Netvrdim, ze je tenhle film neco extra, ale rozhodne mi to neprislo jako uplne zkazena parodie. Samozrejme kvalita jednotlivejch vtipku hodne kolisa, ale to je skoro v kazde parodii, navic je tohle nejspis jedina parodie s podobnym tematem. Samozrejme se tu najde par vtipku, ktery opakovanim ztraci vtipnost, par hodne krecovitejch, ale na druhou stranu i par naprosto genialnich a par nadprumernejch (rek bych ze pomer dobrejch a spatnej je tak 1:1). Hlavni problem filmu je v hercich a rozpoctu. Herci sou fakt priserny, takle spatny "herecky" vykony jsem uz dlouho nevidel, ale na druou stranu, banda retardu jim de slusne a imho ani nemuseli moc hrat. Taky je videt, ze film mel dost malej rozpocet, takze spousta veci pusobi hodne lacine. Dohromady to nedava nic uzasnyho, ale na ty 3* to bude, protoze i presto, ze se neda rict, ze bych se furt smal, tak sem se skoro nenudil a docela dobre se pobavil. ()

Romeo5 

všechny recenze uživatele

Od této Německé komedie jsem prakticky nic nečekal a ejhle. Oddechovka jak má být od songu " hej kluci hej kluci jdou " až po královnu a její oblibu ve vtipech o černovláskách. Třeba " víte jak zabavíte černovlásku na dlouhé hodiny? ---že jí na obě strany papíru napíšete "otočte na druhou stranu" ..Tak ten byl dobrej :) Už jsem ho viděl několikrát a účinek?Pořád stejný,skvěle jsem se bavil :) Proto dávám plných pět bodů, prostě paráda. ()

Reklama

Martas011 odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říci že tohle je něco unglaublich. Souhlasím s Uzzim, že šlo z tématu vydolovat mnohem víc, ale přijde mi že tvůrci z něj nevydolovali skoro nic, než pár přihlouplých vtípků. Jsem celkem všežravec a klidně si odpočinu i u Slunce, seno..., ale tady nějak už nemůžu. Jen ze zvědavosti jsem se podíval i na Film o filmu a ten mi přišel o něco zajímavější, byť jen kvůli nadšení té herecké party. Jinak si ale myslím, že němci pohádkové parodie celkem umí, o čemž svědčí i v současnosti vysílaná řada PRO 7 Märchenstunde každé pondělí od 20:15, která je vyráběná v podobných kulisách (s vyjímkou občasných českých exteriérů - třeba Křivoklátu), a u které se občas zasměji. P.S. Kdo je naštvaný, praští do Otto "Bobíka". ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak takúto uletenú vec môžu natočiť hádam len Nemci. Jedna hviezdička za nádhernú Snehulienku, ďalšia za chytľavé melódie a jednu ešte musím dať aj za taký milý detinský chechtavý humor. Na niektorých scénkach som sa fakt pobavil. Nebol to až taký trapas, aký som očakával. Celkom zaujímavý nápad. 55 % ()

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

20.9. jsem se nechtěně uchýlila k masochistickým hrátkám a nechala se dobrovolně celých 95 minut mučit tímto skvostem německé kinematografie a protože jsem toho zřejmě neměla dost, poté jsem si pustila Blbý a ještě blbější o tom jak se potkali a můžu Vám hrdě říct, že kdybych tyhle dva filmy nepotkala já, tak by můj život nebyl o nic bohatší ani chudší, než je. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy hajný přivolává svého ohaře, následuje záběr zachycující psa, jak proklouzává mezi dveřmi. V další scéně jsou pak dveře otevřené dokořán. (StrYke)
  • Zlou královnu si zahrála německá zpěvačka Nina Hagen, jež je matkou představitelky Sněhurky Cosmy Shivy Hagen. (Kolins)

Reklama

Reklama