Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud chcete hovořit s duchy pomocí duchařské tabulky, velice riskujete. Nevíte totiž, jaký duch se s Vámi spojí a co s Vámi zamýšlí. Co když Vás začne terorizovat? A co hůř, co když Vás ovládne! Proto platí pravidlo - NIKDY S DUCHY NEHOVOŘTE SÁM. To udělala hrdinka filmu, a tím se ocitla v kolotoči děsu, násilí a zkázy. Oba muži, kteří ji milují, musí zapomenout na vzájemnou rivalitu a nasadit všechny síly, ba i vlastní život, aby ji zachránili. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Linda žije s Jimem. V jejich domě uspořádá párty pro přátele, na níž je pozván i Brandon, její bývalý přítel. Ten přinese spiritistickou tabulku Ouija, prostřednictvím níž komunikuje s duchem desetiletého chlapce Davida. Po hádce zůstane tabulka v domě a Linda si ji vyzkouší. Postupně ji začne duch ovládat a navíc se zdá, že není vše tak, jak by mělo být. Klasická osmdesátková záležitost uspokojí především žánrové fanoušky, což jsem i já. Navíc jsem uvítal, že zde chyběli jak digitální bubáci, tak trapné lekačky doprovázené padajícím nádobím. A scéna na mlžném hřbitově byla vyloženě krásná. Dojde i na pár mordů, z nichž nejšťavnatější je dopad z okna. Solidní kamera, dobová hudba, dobové účesy a něco nahoty. Kitaenová byla fakt pěkná. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Akurát čítam : Zlo, napětí a hrůza... Komik by povedal sranda, sranda a zase sranda. Náhodou ide o zaujímavú tému, ale keďže sa jedná o nadprirodzené veci, je nutne potrebné eliminovať všetky vtipné a menej zábavné momenty zo všetkých sfér a nastoliť poriadnu dávku napätia s trefnými hláškami, nebezpečne ladenou hudbou a v neposlednom rade aj štipkou umenia hercov. V Hre s duchmi sa predstavilo hneď niekoľko zábavne ladených hercov (dokonca v hlavných úlohách), čo ale vyplýva z režisérskej hry. A tá bola nedostačujúco mrazivá. ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Zázraky nečekejte, ale jinak vcelku kvalitní a hlavně svižná 80's duchařina. Rád jsem v jedné z rolí zase jednou viděl výraznou Kathleen Wilhoite, která ve stejném roce skvěle sekundovala Charlesi Bronsonovi coby zlobivá punkerka v Murphyho zákoně. (Tímto se zpožděním několika let děkuji MUDr. Cabalovi, který mi Witchboard doporučil.) ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Feelgood, totálne 80s movie, ktorý vie zlepšiť náladu. Tawny Kitaen bola fakt kočka, dej je niekde medzi vážnou ducharinou, possesion movie, s dobrou dávkou priznanej cheese príchute, s prehľadom, a chuťou natočený. V závere prekvapí aj trocha gore, príbeh sa pekne uzavrie.  Celé to krásne "smrdí" VHSkami. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

To čemu nerozumíme, a co zavání mysterióznem lidi odjakživa láká. Kdo z vás také jako malý nezkoušel vyvolávat a duchy? Witchboard je celkem zábavnou duchařinou na, dnes již velmi klasické, téma vyvolávání důchů a nebezpečí s tím spojená. Přesto mi tento příběh připadal velmi sympatický, zvláště díky velmi dobré atmosféře, několika slušným lekačkám a k tomu ještě pár kuriózních nápaditostí. Celkem zapadlý horor, který však má své kouzlo a dodá to, co očekáváte. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama