Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marii pronásleduje záhadné vidění. Nevědouc nic o vlastním osudu, odchází s přítelkyní do starého městečka, rozptýlit se a zapomenout na svůj strach. Netuší, že právě zde byl před sto lety popravený zločinec El Charro, kterého odvrhla mladá panna, jejíž duch žije v Marii. Hlas prokleté lásky probudil krvelačného fantoma, a on povstal z ostatků zemřelého, aby objal Marii ve svém náručí. Brzy ostrá mačeta El Charra obstará mnoho strašlivých smrtí. Dopadá na každého, kdo mu přijde do cesty. Opravdu je Marii souzeno být ženou oživlé mrtvoly? (Scio)

(více)

Recenze (2)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné prekvapenie. Štyri dievčatá sa vyberú do Arizony na párty, jedna z nich má vízie, v ktorej vidí svoju mŕtvu sestru a tá sa ju snaží varovať pred vraždiacim démonom. Sny sa však zmenia v realitu, objaví sa škaredý démon s mačetou a vtedy sa len začne tá pravá párty! Je to síce béčko ako remeň, ale nechýba gore a množstvo krvi. Démonik sa s nikým nemazná, masakruje jedného teenagera za druhým (najlepšia bola scénka s dvoma lesbami v sprche) a postáv ubúda rapídnou rýchlosťou. Záver ma už akurát pobavil. Rozpočet bol nízky, čo sa prejavilo najmä na viacerých vraždách mimo záber, ale aj tak to bolo ako celok slušné. Príšerka bola dostatočne desivá, postavy mi celkom sadli a atmosféra tu bola tiež. Vízie hlavnej hrdinky sa mi už od začiatku páčili, najviac ma asi zaujala dlhšia čiernobiela pasáž zobrazujúca minulosť. Takže plusy celkovo prevládajú nad mínusmi. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

A máme tady další naprosto zbytečný film o legendě která ožije a začne zabíjet lidi. Nudnej slasher s nezapamatování hodným vrahem který jedinou kvalitní věc kterou vlastní je hlas Treja, ale jinak je to fakt bída. Sem tam krev a to je všechno, navíc přepálená stopáž.... Teda ne stopáž jako spíše naprostá nuda film ještě více ubíjí. 65% je hodně přehnaných. ()

Reklama

Reklama