Reklama

Reklama

Hou hsing kou shou

  • Hongkong 猴形扣手 (více)

Recenze (3)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Neznámá kung fu komedie se opírá o styly Monkey a Snake. Tréninková vata neuzívá a rukopis koordinace kaskadérů Wilsona Tonga je jasně čitelný. Akční choreograf Wilson Tong, který s Johnem Cheungem spolupracoval poměrně často, má menší roli jako Hired Killer v úplném závěru. Choreografie a souboje jsou poslabší úrovně i díky absenci zvučných jmen a film v druhé půli začíná nudit. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě bych se rád omluvil za to, že jsem tomuto filmu kdysi omylem udělil nespravedlivý odpad, když jsem ho zaměnil za jiný s podobným názvem: Mantis in the Monkey's Shadow. Tento film vypráví příběh chudého rybáře Lianga (John Cheung), který se touží naučit kung-fu u mistního mistra Opilého stylu jménem Ho (další famózní kung-fu představení nepříliš známého Hau Chiu Singa - hlavní roli hrál v Stroke of Death), neboť se touží pomstít dvojici mladíků, kteří ho potupili, seznámí se také s mistrem opičího stylu, po němž zase pase zloduch ovládající styl hada. Takto začíná příběh plný skvělého kung-fu. Moje jediná výtka, která tento jinak po všech stránkách skvělý film zachránila před plným počtem, je až přílišná podobnost s filmem Jackieho Chana Snake in the Eagle's Shadow. Proto, fandové dobré akce, rozhodně berte. 80 % ()

Reklama

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Super kung-fu mlátička s pěknými bojovými scénami, různými styly a sympatickými hrdiny (drunken style teacher, monkey style týpek).. Nasmál jsem se protože je to kupodivu i vtipné.. A na konci výborná choreografie závěrečné bitky, kde hlavní hrdina kombinuje styl opilce a opičí styl proti dvěma borcům se stylem hada.. Paráda :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama