Reklama

Reklama

Xie hai tang lang chou

  • Hongkong 血海螳螂仇 (více)

Recenze (3)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Úvodní bitka je o ničem, ale končí zábavně, skalpováním sekáčkem na maso, taxem tomu dal šanci. Znásilňování se v tomto subžánru také moc nevídá a přikyvuji nezvykle ponurému soundtracku v bambusovém lesíku. Bitek moc není a jsou slabé. Pro své vysoké kopy uznávaný John Cheung nic nepředvede a neméně zdatný kolík Lik Cheung se jenom 3x mihne, něco z arzenálu však vytasí až v posledním fajtu, proti té kudlance, z které se nakonec vyklube ta borka, co jí párkrát přehnuli... konec spojlerku.-) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto tu bolo, ale aj nie. Je to action Hong Kong film, ktorý robí dobré meno svojej krajine a postieľa pre divákov pelech, ktorý si užijú. Síce len na tú jednu noc, ale zato vrchovato. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha klasických hong-kongských kungfu mlátiček, která je v podstatě stejná jako každá druhá z té doby. Klasické, dobře choreograficky zvládnuté souboje. Dva hrdinové, kteří se nezávisle na sobě mlátí s bandou šmejdů buď v hospodě nebo v lese. Film však vyniká několika zajímavými aspekty. Málo přiblblého humoru (paráda), násilí, brutalita a krev. Násilí vůči ženám (několikeré znásilnění dvou hlavních hereček - není vidět celé, jen "příprava, strhávání šatů, pár liskanců atd.), to mě docela překvapilo. Ve finále pak nástup muže-kudlanky (prostě mutant chlapa s kudlankou, navíc to ani není docela tak chlap ...) a souboj s hlavními hrdiny. Film je v některých směrech docela příjemně bizardní, tak nějak bych ho přirovnal svou atmosférou k hodně krvavému a bizardnímu Ren zhe wu di/Five Element Ninja/Chinese Super Ninjas, ovšem kvalit této perly nedosahuje. Docela okrajový a zapomenutý snímek. Pro příznivce žánru vyloženě doporučuju... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama