Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Alex Kearney je strážníkem na bohatém předměstí Filadelfie. Zničeho je náhlým rozhodnutím svého nadřízeného převelen do města Downtown, které je považováno za nejnebezpečnější v zemi. Alexovi je přidělen jako parťák seržant Dennis Curren. Spolu s ním snaží vypátrat vraha řádícího v Downtownu. (darek kartac)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nemam rád slovo "klišé". Zní mi to tak nějak přihřátě. To slovo neřikám a snažim se mu vyhnout i v psanym projevu. Bohužel mě nenapadá žádnej českej výraz, kterym tohle slovo nahradit. Abych taky napsal něco k filmu... Hlavní dvojici tvoří černej polda a bílej podla (klišé). První polda sere na všechny předpisy (klišé), druhej vám je zpaměti odřiká, i když ho vzbudíte uprostřed noci (klišé). První polda zásadně pracuje sám (klišé), protože mu zastřelili před pár lety parťáka (další klišé). Už mi všechny ty klišé lezou na nervy, takže je nebudu dál vypisovat, ale věřte, že jich je tam opravdu hodně. Tvůrci se zřejmě o nějakou originalitu ani nesnažili. Prostě něco vzali tady, něco támhle a uplácali z toho akční komedii, ve který akce je málo akční a vtipy málo vtipný. Všechno jste to mohli vidět v jinejch (lepších) filmech. Neni tu ani žádná scénka nebo hláška, která by stála za zmínku. Budiž filmu ke cti, že snad kromě zbytečný a dlouhý oslavy narozenin spratka jednoho z poldů, jsem se ani moc nenudil. Ale sáhněte radši po Smrtonosný zbrani. A je celkem jedno, kterej z dílů si vyberete, protože všechny jsou lepší než tenhle film. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám tyhle "průměrný" filmy nejradši. Zdejší rádoby drsní odborníci přes všecko dokážou dát najevo, že mají ve všem pravdu a samotnej fim nakonec pohoří. Jenže já už jsem si na tuhle databázi tak zvyk, že se nenechám od nějakejch všeználků zvyklat. Drsná čtvrť tak na první pohled vypadá na těžce průměrnou komedii o ničem, ale ve skutečnosti mě potěšila a překvapila daleko více než jiný komedie, který si status průměrnosti zaslouží daleko víc. Nejvíc mě ale překvapil samotný Forest Whitaker, který mi potvrdil fakt, že křivý voko má už od útlýho dětství. Za zlý mu to samozřejmě nemám, jen mi to všecko trošku připomíná Smrtonosnou past. Přesto mi je to ale všecko jedno. Už jenom to, že jsem u filmu ležel v posteli, a dokoukal ho, značí to, že mě film zaujal a se zájmem jsem ho dokoukal. Zasloužil si to, jako každá správná komedie. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Standardna buddy movie komedia, ktora je ale dost nevyvážená. Chvilu sa tvari ako komedia s jednoduchsimi forkami a hned na to sa bez problemu brutalne podrezavaju krky. A potom sa zase tvari dost prizemne. A tak stale dookola. Rozhodne to ale za jedno pozretie stoji. 5/10. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nepříliš výrazná detektivka říznutá komedií, vykazující všechny znaky buddy movie. Pokud vás ovšem zajímá jak jdou dohromady coby poldové doktor Mark Green a Ghost Dog, rozhodně se mrkněte. Jo a zapomenout na Joea Pantoliana, to se prostě nedělá, takže - hraje tu Joe Pantoliano:) PS: Alan Silvestri při plnění jedné ze svých rutinních zakázek podává rutinní výkon. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama