Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do toho dne byla Edison´s High School, střední škola v jedné z nejvykřičenějších čtvrtí New Yorku-Jižním Queensu, tuctovým slamovým vzdělávacím institutem. Do budovy foukalo rozbitými okny, technické vybavení nefungovalo a hlavní slovo měl na vlastní nos si nevidící zástupce ředitele. To se ale mělo brzy změnit. Vinou hloupého nedorozumění se studenti Ziggy Malone a Lester Dewit dostávají do konfliktu s novým školním policistou Jacksonem, který končí po náhodném výstřelu ze služební zbraně policistovým zraněním. Lavině následujících tragédií se už nedá zabránit. Oba mladíci a jejich čtyři spolužáci jsou donuceni školu obsadit, vzít zraněného Jacksona jako rukojmí a bránit se před celým světem, který jim odmítá naslouchat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nepokladám tento snímok za niečo výnimočné. Všetko tu je akosi vopred známe, ale aj tak sa dá načo pozerať. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Film ma prekvapil a potešil. Je síce postavený na obohratej schéme, ale snaží sa povedať čosi viac o mladých ľuďoch, o určitej generácii. Teen verzia na MESTO ŠIALENCOV u mňa zabodovala... ()

kobliha 

všechny recenze uživatele

Priznam sa cela ta gangstas vlna ma akosi minula a nemam pre tento styl ziadne pochopenie, ale nakoniec som bol prijemne prekvapeny. Ale skor 3 a pol ako 4* ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama