Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pít přes míru se nevyplácí. Kór když jste pod zákonem, účastníte se až příliš veselého večírku a vaši pubertální spolužáci mají tendence pořizovat z této akce kompromitující fotky. Dokud budou ony snímky na světě, může se Sofie s dobrou pověstí rozloučit (oficiální text distributora)

Recenze (6)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tahle teenage komedie pro holčičky má mnohem hlubší nádech, než by člověk čekal. Řeší šikanu, a to sice možná lehce odlehčeně, ale jinak s naprostou vážností. Nechybí klasický kýče, ale jinak koukatelná věc a scéna s „kečupem“ ze 16. minuty supervtipná! ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si myslel, že se jedná o typickou teenagerskou komedii, ale nakonec se z toho vyklubalo spíše drama. Ale kvalitní, švédské drama. Vtipná scéna je tu v podstatě jen jedna a ta souvisí s anglickým názvem a ta se povedla. Jinak zajímavý pohled do života třináctileté dívky a jejího dospívání. ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Podle popisu filmu a fotek v galérii se může zdát, že se jedná o další teen komedii. Opak je pravdou. Film je trpkým výletem do křehkého světa puberťačky, která se částečně i svojí vinou dostane do velmi nepříjemné situace. Dobrá a pravdivá sonda, akorát těch 13 let je opravdu málo, kdyby to tvůrci zvedli tak na 15, tak by to bylo mnohem reálnější. /spoiler/ Film nakonec končí takřka hollywoodským koncem, proto mám z celého snímku jaksi smíšený pocit. V každém případě mohu rozhodně doporučit, hlavně rodičům náctiletých. ()

murderbird 

všechny recenze uživatele

uff.... takže malá švédská kočička se připravuje na svojí první hemparty, kde - aby byla schopná oslovit svého idola, průměrného svena svenssona v teplákách - to trochu přežene s konzumací, opije se do bezvědomí, a už spěchá sven s foťákem, vyhrnuje jí sukni a triumfálně pózuje. co myslíte, objeví se inkriminované fotky druhý den po celé škole? bude si papá myslet, že má doma třináctiletou běhnu? najde se mezi svenovými kamarády slušňák, který procitne z pubertální bezcitnosti? je puberta příšerně složité životní období? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • V originálním názevu Hip Hip Hora je "Hora" neslušný výraz pro lehkou dívku, za kterou zde považují hlavní hrdinku. (..Lucas..)

Reklama

Reklama