Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Shelby by se rád věnoval svému dospívajícímu synovi Sethovi, kterému je právě osmnáct. Přihodí se mu však něco nepředstavitelného, začíná podezřívat vlastního syna, že by mohl být sériovým vrahem. Veškeré indicie vedou právě k Sethovi. Snaží se Seth jen získat pozornost nebo žárlí na Willův nový vztah s přítelkyní Tinou? Je jeho otec jen paranoik a vyšinutý muž, který celá ta léta ukrývá pravdu o vlastní minulosti a požáru, při kterém zahynula jeho žena, když Sethovi bylo šest let? Jaká je vlastně pravda? (Rodriguez)

(více)

Recenze (7)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nudná krimoška s dobrými herci a hlavně skvělým námětem, většinou se rodiče snaží své děti ve filmech chránit ale tady se snaží otec udat svého syna, což nebude tak jednoduché. Škoda že je film tak nudný, většinou se tu moc neděje a když jo tak jsou to scény se synem a otcem které jsou dobře natočené a Williams je dobrý herec. Čekal jsem nakonec který je taky ale až moc ustřižen a končí nudně. Nuda na neděli ale nejspíše při ní usnete. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Máma má ráda svoje děťátko…Mít doma takového rozmazleného parchanta, tak ho zabiju asi sám. Celá ta famílie byla pošahaná. Výkon Treata Williamse a Lindy Hamilton byl jakžtakž v pořádku, za to ten synek mi lezl neskutečně na nervy. Samotný příběh nebyl zas až tak marný a nezajímavý, bohužel opravdu dobrých momentů tu bylo skutečně poskromnu. Souhlasím, že jde o nudný thriller, který mohl dopadnout podstatně lépe, chopit se toho někdo zručnější. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tuctovy TV thriller z ktoreho by v rukach nejakeho spickoveho rezisera mohol vzniknut kvalitny film, ale v tomto tuctovom TV spracovani to je nudna jednohubka pre zeny alebo nejakeho nenarocneho chlapa. 4/10. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Ak by sa filmu ujali nejakí schopnejší tvorcovia (ako napríklad Clint Eastwood), mohlo by sa jednať o celkom solídnu drámu. V takomto tuctovom spracovaní to však veľmi dobre nefunguje a všetky zvraty teda len vyšumeli do prázdna a nezanechali vo mne nič viac, než len kamenný výraz na tvári. Ono to v rámci možností nedopadlo zas tak hrozne, ale myslím si, že táto celkom zaujímavá zápletka si zaslúži viac, než len nudný televízny film bez silnejších emócií. Dve hviezdy sú hádam tak akurát - neurazí, ale od plnohodnotného zážitku to má míle ďaleko. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečný, ale slušně udělaný thriller, který stojí především na hereckém výkonu ústřední dvojice. Scénář není na podobný typ filmu nejhorší a poměrně solidně buduje pocit nejistoty, jestli je psychopatem syn nebo otec. Režisér Wayne Powers se soustředil hlavně na práci s herci a budování napětí, takže po řemeslné stránce je film sice solidní, ale obrazově spíš televizní. Zajímavá je absence téměř jakéhokoliv násilí. Vše řešeno v náznacích a z tohoto pohledu je Osudové podezření solidně udělaný psychologický thriller. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Chlapec žijúci so svojím otcom a jeho družkou bude obvinený z vraždy a popritom prežíva traumu z detstva kde otec znenavidel jeho vlastnú matku a požiar v dome 2* ()

Reklama

Reklama