Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětice studentů na výletě je nucena dát se jinou cestou, než původně plánovali. Uvíznou však u opuštěného motelu, kde na ně čekají hrůzné vize zavražděných lidí. Setkání s mužem, kterému zde záhadně zmizela manželka, potvrdí jejich nejhorší obavy - řádí tu tajemný vrah! V nadcházející noci budou muset bojovat o holý život až do nečekaného konce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (103)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nie, rozhodne to nie je dobrý film a nestrácajte s ním čas, podobne ako ja. Natočené zle, aj napriek krátkej dĺžke hrozne nudné. Postavy nezaujímavé a fandiť im teda nebudete, respektíve vám budú ukradnuté. Niečo hororové sa začne diať až okolo 50 minúty ale za veľa to nestojí. No a v polke filmu skončí v hovnách jediná pekná žena. Za mňa som to mal vypnúť radšej vtedy. Pointa na konci dáva najavo aspoň troška snahy. U mňa za 1*. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Dávno ma nejaký slasher nepotešil tak, ako práve Reeker. Všetko začína skvelou úvodnou sekvenciou, jednou z najlepších aké som kedy videl a takto to pokračuje až do konca, ktorý dáva celému filmu nový zmysel a vysvetľuje všetky predchádzajúce debiliny. Film má slušnú atmosféru, nechýba trochu humoru, zaujímavý "vrah" a mladí herci (Derek Richardson z Hostelu), ktorí sú dosť príšerní a napríklad hlavná hrdinka ma neskutočne srala a modlil som sa aby jej aspoň odsekli hlavu. Čo sa týka gore, tak žiadny gore-fest sa nekoná, ale keď sa tu objaví tak na takýto nízkorozpočtový film je veľmi dobre spravené a navyše smrť je vždy pekná.///update: po tom ako som videl Dead End musím povedať, že pointa, ktorá ma na tomto filme potešila najviac a mal som ju za originálnu, taká originálna až nebola, ale hodnotenie nebudem meniť, len sú to také slabšie 4* :)) ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Ach ten nevyužitý potenciál! Jestli do tří čtvrtin filmu sleduju, jak jen parta mladých lidí větří ve vzduchu, je asi něco špatně. Pak bác, jeden bez ruky, druhá v septiku a ... Taky vám musím něco nechat, né? :-) Jenže pak přijde na řadu pointa, chcete-li. Jenže v tomto případě se jedná o "á jejda, došly nápady, jak to utneme?" No a výsledek...jen se podívejte sami:-) 20% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době horor u kterého jsem se i bál (a to je u mě co říct) snad to bylo tím ,že jsem se díval večer sám v opuštěném baráku. Nevím a nebo prostě tou skvělou atmosférou ,kterou to mělo. Hned ten úvod s jelenem a polovinou hlavy mě ještě víc natěšil. Opět tu máme 5 mladých lidí proč pořád takový blbý počet tři kluci a dvě holky ,poslední dobou těch pěti člených part je nák moc. Jestli je to jen proto ,že se jich pět vejde do auta tak to je hodně blbý. Tady je aspoň jedna změna a to že jeden kluk je slepý (jaká ironie ,když jde v motelu do místnosti a tam je spoutanou žena Jenže jí nevidí tak má ženská smůlu) Tvůrci se nám záměrně snaží navodit pocit halucinací po prášcích ,které jeden přitáhne. Já si velkou část filmu myslel ,že to tak bude,ale nebylo. Jelikož ty prášky všichni nebrali.. Velice hustá scéna je jak vytáhne z kontajneru toho chlápka co má jen půl trupu a po rukou utíká pryč. Celý snímek si drží velice ponurou mrazivou atmosféru a vy jen čekáte jak že to dopadne. Závěrečná pointa je velice logická ,přesto jsem se tam nák nemohl dopočítat těch přeživších,nějak mě to nesedělo. Spoiler- první co mě napadlo a jak je vidět ne jenom mě podobnost se Smrt přichází v bílém. Jenže tohle je mnohem děsivější a lepší. ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Teda, antistrašidelný horor, v němž je neviditelná, páchnoucí nestvůra, co svým vrtákem navrátí zrak slepci? No proč by ne :-) Pointu jsem odhadl už před půlkou filmu, páč podobný a dokonce i strašidelný horor jsem již viděl. (nebudu jmenovat, znalci ví) Jen mě na chvíli zmátnul ten beznohej chlapík v popelnici, kterej pak někam "utekl" :-) Co ten tam dělal... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama