Reklama

Reklama

Exorcismo Negro, O

  • USA The Bloody Exorcism of Coffin Joe
všechny plakáty

Obsahy(1)

José Mojica Marins, režisér hororových filmov o diabolskom Rakvovom Joeovi (Coffin Joe), trávi Vianoce v okruhu priateľov. Členovia domácnosti začnú bez príčiny šalieť: najprv starý otec a neskôr hostiteľove dcéry. Mojica zistí, že matka týchto dcér sa spojila s čarodejnicou aby jedna z dcér - Vilma - otehotnela. Na oplátku čarodejnici sľúbila prvorodené dieťa Satanovi. Nadšená Vilma sa chystá vydať sa za Satanovho syna. Pán ceremónií nie je nikto iný než Rakvový Joe. Dokáže Mojica poraziť svoj vlastný výtvor a zachrániť Vilmu? (matriosa)

(více)

Recenze (6)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po delší době zabrousil do tvorby brazilského mistra J. M. Marinse. Ani u "The Bloody Exorcism of Coffin Joe" se nedá zapřít jasně danej Marinsův rukopis. Většinu lidí to bavit nebude. Já mám však pro Marinsovu tvorbu slabost. Takže za 3. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem po dlouhé době zkouknout Marinsiho film abych se přesvědčil jestli mu prostě nerozumím nebo jestli je špatnej autor. A já mu prostě nerozumím. Jeho filmy mi přijdou děsně pomalé, uspávající a o ničem. Tohle je přesně jeho další film u kterýho jsem měl co dělat abych neusnul. Děsně pomalý film s poměrně slušným koncem, a parádní snovou atmosférou. Ale to nezachrání těch 80 minut nudy co se vleklo přes celý film. Škoda ale pro mě další Marins nemá šanci. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Inšpiroval sa Wes Craven pri NEW NIGHTMARE, týmto filmom? Inšpiroval sa Marins, pri tomto snímku EXORCISTOM? Pri každej odpovedi, je tu nejednoznačná odpoveď. Jedno je ale jasné, že Mojica natočil tú, takmer dokonalú symbiózu fantázie, surrealizmu a hororu. Zvukovo a obrazovo zimomriavkovú. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Coffin Joe dnes patri do sveta hororu  rovnako ako Frankenštajn, neviditelný muž, Drakula, cachticka pani .. vlkodlaky, upire a kadejaka haved   : 67 % ()

Dárius 

všechny recenze uživatele

No já jsem viděl asi celou verzi-94 min.a barevně.Kolega Vishnar tady píše že Marins si o vánocích moc klidu neužije.No já jsem si ho u filmu užil i za něho.Do 80 min.se členové jeho rodiny klepou jak při epileptickém záchvatu,až se jim z toho zbarví oční bělmo do řůžova.Ženské jsou prdelaté,stehnem by mě zlomily páteř-připomínaly mě nohy od kulečníkového stolu.Zhruba od 80 min.jako by se tvůrci snažili dohnat vše co k takovému filmu patří.Na jedné jediné seanci ,členové satanova bratrstva vytrhli obětím jazyk a usekli ruku-no a co s tím-přeci to nevyhodíme-tak poobědvali a podle toho jak byli spokojení, jim to muselo náležitě chutnat.Marins z toho měl trauma takového rázu až mu z toho vyrostly na rukách 4,5 cm dlouhé nechtíky.A ty byly na celém filmu pro mě ty nejodpornější.....a nebo je měl hned od začátku?To je otázka pro kolegy. ()

Reklama

Reklama