Reklama

Reklama

Karate tiger 8: Nejlepší z nejlepších 4 - Bez varování

  • USA Best of the Best: Without Warning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina ruských falšovateľov ukradne papier určený na výrobu amerických bankoviek a chystá sa zaplaviť trh nepravými peniazmi. Zasiahnuť musí opäť Phillip Rhee, ktorý spolupracuje s políciou ako inštruktor bojových umení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

d-corso odpad!

všechny recenze uživatele

Na tento kinematografický počin bylo v prasátku tak zoufale málo peněz, že se muselo zapomenout i na skutečný vrtulník. Ale nejen na něj, zřejmě i počítačové triky by rozpočtu zavařily. A tak, aby se vlk nažral a producent nešel o žebrácké holi, přišel ke slovu modýlek. A špatný. Ještě dnes si vzpomínám, jak jsem coby desetiletý hoch slepoval podstatně, ale opravdu podstatně lepší. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Žádný velký obrat k lepšímu se rozhodně nekoná. Opět tuctový příběh, který moc nezaujme. Akorát můžu pochválit snahu, že oproti třetímu dílu je zde dost akce a celkem slušné souboje, to uznávám. Ikdyž mám pocit, že je to jedna velká sranda a že všechna ta akce se nebere vážně, nevím proč mám takovou myšlenku, ale asi tím, že už neměli točit třetí díl. Tobin Bell v roli záporáka lehce zaujme, ale jeho velké role jsou prostě "Saw". Takže film nakonec hodnotím na 43% = ** ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tygří osmička se uzavírá a počtvrté s míšencem Filipem Rí. A je čas na bilancování, Filip nejprve přišel o bratra, ale v jeho vrahovi našel druhého (jednička), což se mu později vyplatí (dvojka), ve trojce pak navštíví rodinu své sestry a pobije několik Árijců, nu a tady se s ním setkáváme znovu a dozvídáme se, že se oženil, zplodil dceru a už stihl i ovdovět, těžký to osud, věru. Tentokrát se zase nešťastnou náhodou postaví do cesty ruským bratrům a padělatelům amerických dolarů s mramorovým domem, motorkami, vrtulníkem a další výbavou pro úspěšnou podnikatelskou činnost ve svém oboru. Filip má jen své ruce, naštěstí však ne jen pro pláč, jak už víme z předešlých částí, a tak i tato korporace pozná zač je toho loket či koleno. Opět je to hloupoučké, nanicovaté, patetické, klišovité a špatné, ale zase mě to bavilo. Tři hvězdy i za originalitu, vhození tašky s bombou z plošiny hasičského vozu do vzlétajícího letadla jsem do této doby ještě nikdy neviděl :-) ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Co dodat. Phillip Rhee se nechal unést svou režijní schopností a donátorstvím jeho mecenášů a fanouškou, a tak vdechl život dalšímu mírně podprůměrnému akčnímu B-filmu, jakých devadesátá léta porodila, tu s větší, tu s menší slávou několik set. Doufám, že se z toho kluk poučí a přestane s tím. Alea iacta est. A to BEZ VAROVÁNÍ. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Sláva hurá, přežil jsem celou tuhle sérii. Uznávám, že osmička / čtyřka je o chlup lepší než předchozí díl. Je víc akční a očividně se nebere moc vážně. Akce je taková ta ryze pitomá, který se v té době točilo mraky. Rhee si tu stále jede to svoje neherectví a když chce zhasnout, tak raději do lampě na stropě kopne (wtf?).Za zmínku pak stojí už jen přítomnost známějšího Tobina Bella, ale to je opravdu všechno, co by stálo za nějaký komentář. Za 14 dní nebudu vědět o čem to bylo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama