Reklama

Reklama

Černá kobra 2

všechny plakáty

Obsahy(1)

Černá kobra je jméno policisty, které symbolizuje i jeho povahu a profesionální postupy neřídící se zákonem. Tentokrát vyšetřuje surovou vraždu, dokud mu práci nepřeruší teroristé. Poté je poslán na Filipíny, ale netrvá dlouho a problémy se opět navrací. Nebyl by to však Maloni, aby si s tím neporadil. Teroristé jsou masivně likvidováni a konečně poznávají, s kým mají tu čest. (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Fred Williamson oddělá při nepovedené razii dealera drog a jeho šéf ho pošle na nucenou dovolenou na Filipíny. Netrvá dlouho a kolem Williamsona a jeho nového parťáka z Interpolu se začnou vršit mrtvoly. Scénář nulový, akční scény k smíchu. Stejná nudná laciná šaškárna z italské produkce jako jednička. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

O dost horsi než prvni díl, ale furt se na to jako na levný cečko dalo koukat. Williamson na vylete v Filipínách zase vzal zakon do sve ruky a rasi vsechny grazli co mu prijdou pod ruku. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Fred Williamson v ultra dementnej konine bez hlavy a paty a bez logiky. Cobra Nero 3 a 4 som doteraz nevidel. ChvalaBohu. 0 % ()

Reklama

Reklama