Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kurosaki i nadále bojuje proti podvodníkům podvody. Informace o nich získává od Katsuragiho, muže, který zavinil pád jeho vlastní rodiny. Tentokrát se Kurosaki rozhodne pomoci ženě, již byly ukradeny peníze určené na záchranu dcery, která nutně potřebuje transplantaci srdce. A bude si také muset ujasnit svůj vztah ke Katuragimu – jak je to vlastně s tou nenávistí, když člověk, který zavinil smrt rodičů, je mu zároveň tou nejbližší osobou? Pro pár veršů z Othella to možná zjistit půjde… (Zíza)

(více)

Recenze (6)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Předem říkám, že seriál se mi líbil víc. Ale i film měl něco do sebe. Jen je škoda, že tam více nebyla Maki... každopádně prvotřídní podvrh, prvotřídní Caesar, skvělý hudební doprovod. A Yamapi si to dával jako vždycky :-) Pokračování bych se vůbec nebránila, třeba kde by dostal Mikimota... ale manga je ještě v plném proudu, takže si zřejmě - když by něco bylo - musíme počkat :-) btw. konečně se policajt smál jednou ve správné chvíli, ale... až moc dlouho :-D ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Kurosaki opět na tažení proti podvodníkům, Tomohisa Yamashita opět rozehaje svoje herecké umění a charisma naplno, navíc je filmu docela dost akce, oproti sérii třeba. Můžete se těšit na prohnaného záporaka. Skvělou hudbu, lehce jazzový ost s prvky popu a rocku. Vzhůra za ničitelem podvodníků. Bože jak já si přeju pokračování této série. Horikita Maki je zde minimálně, změnila účes, povolání, chování, doufám, že od případné nové série jí to vydrží:) Je to totiž o mnoho sympatičtější a uvěřitelnější. ()

stub 

všechny recenze uživatele

Podotýkám, že neznám seriál ani původní mangu. Já tedy ani nevím, jestli to podle mangy vůbec je, ale přijde mi to téměř zjevné - vizuálním pojetím i dějovými zkratkami. Přes slušnou propracovanost zamrzí určitá trivializace užitých podvodných triků, především vzhledem k tomu, že jde o naprosto ústřední motiv - "podvádění podvodníků" si přece jen říká o kolosální, do detailu promyšlený konstrukt. Jedinou další slabinou je několik zcela nadbytečných záběrů, jejichž jediným smyslem je prezentovat oblečení sponzorujících módních značek - není jich přespříliš, ale jejich samoúčelnost je zbytečně do očí bijící. ()

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Bez znalosti seriálu nebude stát film nejspíš za moc. A i tak... některé akce tu byly, řekněme na hranici mezi nemožným a nepravděpodobným. Ale i tak to stálo za to. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Filmové pokračování dorama z roku 2006 chápu v podstatě jako takový extendovaný další díl disponující všemi víceméně výhodami předchozího. Opět chytáme švindlíře a tentokrát ve dlouhém formátu samozřejmě musí jít o těžší kalibr. Yamapi opět výborný, Maki Horikita má ještě míň prostoru než v doramě, což je opět škoda. Pořád stejný problém se závěrem a protože jsem zatím nečetla mangu nevím, zda je oprávněné doufat, že to ještě "nějak" dopadne a někdo natočí další film/seriál. ()

Reklama

Reklama