Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh popisující skutečnou událost z roku 1985 začíná odletem letadla společnosti TWA z Athén do Říma a Londýna. Do letadla plného pasažérů z USA, Kanady, Řecka a Tuniska nastupují i dva libanonští členové hnutí Hizballáh, Castro a Saiid. Známý vůdce Hizballáhu a radikální člen šíitské sekty v Bejrútu Alí Atwa, který měl dvojici doplňovat, se do letadla nedostane a je v Athénách zadržen řeckými úřady. Krátce po startu oba teroristé vniknou s pistolí a granáty do pilotní kabiny a nařídí kapitánovi, aby letěl do Alžíru. Když jim kapitán vysvětlí, že nemají dostatek paliva, změní cíl a chtějí letět do Bejrútu. Castro hovoří německy a domlouvá se s ostatními prostřednictvím původem německé letušky Uli Dericksonové. Ta bude mít během únosu ještě nejednu příležitost dokázat svoji statečnost a pomoci tak svým spolucestujícím... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Televizní verze známýho únosu. Není to úplně špatně natočený jenom by mě zajímalo jestli se ti teroristi chovali až tak extrémně vypatlaně jako tady. Jasně jsou to magoři, ale tohle mi přišlo trochu moc.50% ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Musíte se na to dívat, poslouchat, a vnímat jako na béčko, pak by to neměl být až tak velký problém se na to v klidu dodívat. Každopádně mi tam vadí velké skoky v důležitých momentech, kdy to nechají plně na vás a vy skočíte jako skokan časově úplně jinam. Jinak stále a furt nikdy nekončící filmy o únosech, kterých už bylo ve filmu více než samotných skutečných únosů. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama