Reklama

Reklama

Tajemství pokojské

  • USA Secrets of a Chambermaid
všechny plakáty

Obsahy(1)

Několik příbuzných obdrží dopis o tom, že zemřela jedna bohatá členka rodu. Jsou pozváni na rodinné sídlo, kde si mají vyslechnout závěť. Jenže pak se stane něco, co nikdo nečekal...  Do malého luxusního zámečku, nad jehož vchodem se skví nevelký stylizovaný nápis Hřích, se během pátečního odpoledne sjíždí několik hostů. Atraktivní blondýnka J. J. s přítelem, počítačovým expertem Dougem, sukničkář Bruce a sympatická fotografka Karen dostali pozvánku, aby se zúčastnili čtení závěti bohaté Felicity. Uvítá je odměřený komorník Hollingsworth, který upřesní, že ke čtení dojde další den, a svůdná komorná Odile jim pomůže s ubytováním. Všechno ale zřejmě nebude takové, jak se na první pohled zdá. Každý z pokojů je totiž vybaven skrytou kamerou, kterou kdosi ovládá z tajného pokoje, a Odile svým chováním, jemnými narážkami i otevřenými provokacemi probouzí v hostech erotickou touhu. Svede J. J., zatímco se Doug sprchuje, vyprovokuje Karen, aby svedla Bruce. Erotické napětí stoupá, hosté ztrácejí zábrany. Karen a Doug si uvědomují, že se v zámku cosi děje, a pokusí se proniknout do zamčeného pokoje. Jsou sice přistiženi Hollingsworthem, ale Karen vzápětí odhalí vstup do tajných chodeb s kamerami. Ještě však není překvapením konec. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

nash. 

všechny recenze uživatele

Jalová soft-erotika s chudičkým dějem, sloužícím pouzte jako záminka k tomu aby se postupně mohl prostřídat každý s každým. Nicméně, několik okamžiků, spíše těch kde někdo někoho svádí, než těch erotických, je příjemných náznakem jemné hravostí. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

No pravda je taká, že dej je veľká hlúpa bieda a herecké obsadenie to tiež nevytrhlo. Dalo sa na to pozerať, ale ešte aj z toho mizerného potenciálu moc nedostali. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebyl takovej hnus. Beverly Hills na zámku. Chyběla mi větší interakce žen a nechápu proč nakonec neojel nikdo pokojskou, když to byl slušnej kus?! :( ()

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

Takový ten laciný erotický film, který nedokáže vyloženě nasrat ale vyhoní si u něj tak maximálně desetiletí kluci. Že já blbec čekal do konce na tu pokojskou a ono zase nic. 2/10 ()

Speck 

všechny recenze uživatele

Standart na TV Nova po 1. hodině ranní. Slabá zápletka, herci C-třídy a C-vzhledu, vzrušení nulové. Hezky se u toho usíná, jelikož je film podložen takovou lechtivou, konejšivou hudbou... ()

Reklama

Reklama