Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdánlivě nudné malé městečko se v očích jednoho kluka během prázdnin přece jen promění v místo plné dobrodružství. Ne každý desetiletý kluk z města chce jet na léto někam na venkov. Willard Young je jedním z nich. Bohužel tyhle prázdniny bude muset přežít v nudném malém městečku Paradise, kde na něj i přesto čeká léto plné překvapení, nových přátel a nezapomenutelných zážitků… (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Prázdniny v ráji jsou příjemný film o vypořádání se ze ztrátou nejbližšího v tomto případě jde o tříletého chlapce ,kterého měli Lily a Ben.Do toho Lily přítelkyně jí dá na prázdniny pohlídat svého desetiletého synka,který jak se zdá bude ten správný tmelící prvek na zahojení rány,kterou těm dvěma život do cesty dal.Film vás pohladí po duši,akor pokud máte sami děti a navíc je tu roztomilý v té době začínající Elijah Wood.Za mě celkově 75 % a čtyři hvězdy. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Pro mě velice příjemný film s dobrým obsazením, s příběhem a atmosférou, které dokážou vrátit do dětství. Do značné míry nostalgická záležitost, ale prostě se na tenhle film ráda podívám i potřetí a basta:-). 79% ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Přesně takový film, u kterého snadno vypnete, je přesně tento. Sice je to smutné drama, ale s malým Woodem to přeci jen šlo lépe vstřebat do příjemné formy. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Tento remake vychádza z knižnej a filmovej klasiky a myslím, že bol trochu oldschool už v čase nakrúcania. Nedivím sa, že štvrťstoročie od svojho vzniku, pôsobí vyšumelo. Zdá sa, že o hviezdnych kariérach Froda a frustrovanej Jane z Americkej krásy, bolo rozhodnuté už keď boli žubrienky. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Na roli Billie Pike, kterou získala Thora Birch, si tvůrci vybírali ze 4 tisíc děvčat. (Tet.Ew)
  • Při úvodní autobusové scéně je vidět panoráma města Cleveland Ohio (Tet.Ew)

Reklama

Reklama