Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

kubyno 

všechny recenze uživatele

Oproti CSI je tu mnohem lepší vyšetřování a zápletky - žádný nereálný a haluzový styl a žádné nekonečné natahování stejnými případy. Je to pro mě velice příjemná oddechovka, u které se nenudím, a zároveň je vtipná (např. by se dala napsat kniha o Tonyho jménech pro McGeeho...). Jinak poslední série (cca 8. -9. serie) se mi zamlouvají čím dál víc, je to opravdu pohodová podívaná. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

No, Mr. Bellisario pochopil, že JAG je o ničem a je mrtvý. Sice pozdě, ale nakonec to pochopil. Pak zašel na pivko s Jerrym Bruckheimerem, od kterého so domáknul, že teď frčí soudní lékařství a moderní vyšetřovací metody. A světe div se, vzal to za ještě lepší konec než zmiňovaný král popcornu. NCIS (téměř) nepoužívá nesmyslné až haluzové vyšetřovatelské vychytávky, a i když si občas vypomůže trochu supermanskou berličkou (která ale opět nedosahuje šílenosti JAGu, kdy mj. Hormon Rabb nakopal instruktorovi NAVY SEALs), je dostatečně zábavná i napínavá, nabízí skvělý tým, který si zamilujete, a je sakra šikovně natočená. A Sasha Alexander je celá taková šikovná;) Po rozchodu není lepší objekt, na který se můžete upnout:)) S druhou sérií nás ovšem božská Kate opustila a zlomila tak spoustu srdcí... Ale život jde dál, a když vám ho zpestří někdo jako Ziva Davidová, se spoustou věcí se vyrovnáte lépe:) Jak jsem onehdy říkal Tylerovi - hele, já vim že ta holka prošla izraelskou armádou a Mossadem, že mučí lidi a vůbec je to stroj na zabíjení...ale když ona je prostě tak roztomilá...:) ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál nemám rád. Je jen další z mnoha a není na něm nic výjimečného, až na to, že tam běhá jedna extravagantní osoba. Neustále vkládané hlášky mi navozuj pocit, že si scénárista sepsal seznam hlášek (většinou spíš vzpomínal, než vymýšlel nové) a ty poslepoval včerejším dílem komisaře Rexe... Všechny postavy sou neuvěřitelně černobílé a vždycky je jasný předem, jak se zachovají. Šablonovitost je tu až nesnesitelná. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Agent Gibbs,neber všetko tak hrozne tvrdo a tak strašne vážne.Niekedy stačí malý úsmev a hned ide všetko ruka v ruke s úspechom.Ako inšpiráciu pre začiatok si môžeš zobrať príklad od svojej svojskej a tak trocha uletenej koleginky Abby,ktorá mimochodom vlastní oči českej Marty Jandovej,či naopak?Inak si celkom sympatický a držím palec.Robíš to dobre,nepoľavuj v úsilí a snahe riešiť zapeklité zločiny :o)) ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Seriál stojí a padá na striktně narýsovaných charakterech. Při pravidelném sledování jsou postavy sympatické, ale nekoukejte na celou sérii najednou, protože potom Vás ta samá výhoda bude neskutečně otravovat. Takže v pohodě koukatelný a fungující seriál, který ale není tak zajímavý, abych se na každý díl vyloženě těšil. Jistá nalajnovanost je cítit v každém dílu. 65% = 3/5 ()

Galerie (3 435)

Zajímavosti (527)

  • Mnohé z Gibbsových (Mark Harmon) lahví whisky v jeho sklepě jsou předělané lahve skutečných značek nebo etiket, které byly odstraněny nebo částečně zakryty. Maker's Mark, Wild Turkey Rare Breed, Blanton's Original jsou jen některé z lahví, které se objevily. (Katka189)
  • Čísla v Gibbsových pravidlech neznačí jejich pořadí, ale význam, proto některá čísla chybí (například: 17, 21, 24–26). Čísla před nimi značí jejich důležitost či význam. (Karlosik_4)

Související novinky

Reklama

Reklama