Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální sračka. Viděl jsem tedy jen pár úseků, protože si myslím, že jsem stále normální, nebo si to alespoň nalhávám. Hrozně mi to připomínalo všechny ty nejrůznější kriminálky, které tolik nesnáším. Tudíž jsem si velmi rychle dokázal vybudovat nesnášenlivost i vůči téhle sračce. A to se přece musí patřičně ocenit. ODPAD! ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

NCIS dokazuje, že v seriáli sú najdôležitejšie zaujímavé postavy. Akože kde inde máte takú sebranku exotov: Abby, Tony, McGee, Ducky, Gibbs, Ziva/Kate... Seriál má aj kopu úžasne vtipných dialógov. K tomu ešte zaujímavé vyšetrovanie (aj keď občas sa zamotám, lebo je to trochu komplikované a rýchle). A ako jeden z mála seriálov si NCIS drží úroveň aj v 7. sérii. Čo iné si môžeme želať? Btw. k dileme Kate vs. Ziva: úzkoprsá bývalá v podstate bodyguardka nemá šancu v porovnaní s nebezpečnou a záhadnou agentkou Mossadu. A vôbec... NCIS som sledovala od začiatku, ale naozaj som sa namotala, až keď prišla Ziva. ()

Reklama

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Takový milý seriál- díly jsou sice podobné, ale nejsou naivní takže to nikoho neruší, postavy mají docela jednoduché charaktery, ale jsou jinak dobře zahrané a fajn takže také neruší, hudba je docela hezká a i po několikátém poslechu neruší... Zkrátka a dobře- NCIS je skvělá zábava na necelou hodinu, která vás na danou dobu zaujme, takže vám ani nepřijde uplynulý čas jako ztráta času a který vás hlavně pro svůj vtip udrží i po několik sérií... ()

sirien 

všechny recenze uživatele

+1*. Nevim proč, nejspíš kvůli postavám, ale když zaregistruju, že tohle běží v televizi, tak se narozdíl od všech jinejch "kriminálek" většinou du i dívat. A bavim se. Bez ohledu na sérii, bez ohledu na to, že sleduju jen náhodné díly (je vidět, že ty postavy tam mají nějaký vývoj atp., netuším, jak moc velkou roli to hraje a jak moc by byl dojem lepší, kdybych to koukal vcelku a popořadě). ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Seriál zraje jako víno, postupně se do obyčejné, ale příjemné kriminálky začaly rvát prvky dramatu a špionážního trhilleru, což vyplynulo v situaci, kdy konec 6.té série je již neředěný špionážní ráj, prošpikovaný vládními tajemstvími, zkorumpovanosti federálních agentur i pronikání teroristických buněk. Kdo by řekl, že se seriál za 6 let takto vyprofiluje. Harmon mi byl ze začátku protivný, ale nakonec si ten jeho čestný, ale v mnoha případech nelítostný postoj oblíbíte, stejně tak jako zpočátku sukničkářského, ale později tvrdého a schopného agenta DiNozza. Spolu s velice zvláštní a zábavnou Zivou, šíblou Abby a geekem McGeem tvoří dobrý tým. Možná jen postava patologa Duckyho je trošku otravná. 80 % za první 3 série, 85% čtvrtá, 90% pátá, 95 % šestá. Celkem 90 % s náběhem na pořádné drama v sérii č.7. ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (533)

  • Gibbs má krvnú skupinu 0 negatív. (ČSFD)
  • Mark Harmon, představitel Leroye Jethra Gibbse, většinou při natáčení Námořní vyšetřovací služby pracuje se svým vlastním ručním nářadím, které používá doma ve své dílně. (willy1)
  • Mark Harmon (Gibbs) se před svou hereckou kariérou živil jako tesař. Jeho schopnosti se promítly také do postavy Gibbse, který ve svém sklepě staví dřevěnou loď. (Katka189)

Související novinky

Reklama

Reklama