Reklama

Reklama

Pro rodinu Brownových končí legrace – na jejich farmě v Kansasu se totiž bez pozvání objevila smrtící smečka masožravých mimozemských potvor. Vyděšení Brownovi, prožívající skutečnou noční můru, musejí s útočícími krvežíznivými monstry bojovat o život, jejich boj je ale předem prohraný – dokud nedorazí dva vesmírní šerifové, odhodlaní vykopat ohavné nestvůrky z planety! Je to mimozemské dobrodružství, plné akce – a hemžící se Critters! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil naprosto omylem! Spletl jsem si ho s nesrovnatelně lepšími Gremlins a vybral ho na retro filmový večer s o generaci mladšími bratry. A nikdo se u téhle patlaniny nebavil - o horroru nemůže být řeč, humor žádný (pokud nepočítáte to, jak se Critters pohybují) a celkově jsem navzdory kratičké stopáži nudil. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Filmy podobného ražení se hodnotí zatraceně těžko. Je to kravina, je to bolestivé, ale zároveň nenudí a dá se o nich poměrně dlouho kecat. Díky dialogům mezi potvorami jsem se přemluvil ke třem hvězdám. Doufám, že příští díl je čistě jen Critteří talkshow. Poté rád udělím plný počet. Blbost, po dvou dnech jsem zapomněl, že jsem nějaké Critters viděl. ()

Reklama

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Navenek trochu nesourodá rodinka, jejíž vnitřní stabilitu a vzájemnou soudržnost otestuje nenadálá extrémní situace, to je zkrátka od nepaměti divácky vděčné téma. Za úspěchem Critters ale stojí i originálně pojatá vizáž monster a přítomnost dvojice lovců, kteří si film malém ukradli sami pro sebe. Více. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Málo mrtvých, málo critters, málo krve, málo zábavy, což je vzhledem k náplni a žánru přímo zločin a tím bohužel výčet záporů nekončí. Nepochopil jsem proč tu zas musela figurovat idylická rodinka, která ukáže, že její nejmladší člen je nakonec ze všech nejchytřejší, nejstatečnější, zkrátka hrdina číslo jedna. Z podobných afér se mi spolehlivě zvedá žaludek. Takže si nakonec musím po projekci klást otázku. Tohle měl být ten vyhlášený horor s chlupatými potvůrkami? ()

Iwus.ka 

všechny recenze uživatele

Stalo se to, čeho se lidstvo vždy velmi obávalo. A o čem mluvím? O mimozemské invazi, která nezačala tím, že by nám snad nějací ohyzdové zaváděli anální sondy. Začalo to téměř nenápadným putováním chlupatých, na první pohled roztomilých koulí. Z těch se po bližším ohledání staly malé krvelačné stvůry s dobře naostřenými zoubky. Jelikož jsme my lidi hákliví na postrádání jakékoliv části těla, bylo třeba zasáhnout. Naštěstí máme ve světelných dálkách zastání a příletem pěkného párečku vesmírných gayů se problém vyřešil. Možná. Na svou dobu celkem obstojné sci-fi s ucházejícími efekty, které navíc pobaví. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (15)

  • Helen Brown (Dee Wallace) pustí tanier na zem, ktorý sa následne rozbije, a uteká k oknu. Keď sa vráti, črepy sú už na pulte. (beso74)
  • Na začátku filmu zazní úryvek písně „Power of the Night“ fiktivního zpěváka Johnnyho Steelea (Terrence Mann). (noelcoward73)
  • Po nehodě policejního auta je na ceduli název Grover‘s Bend, Kansas s podtitulem The jewel of the sunflower state (Klenot slunečnicového státu). Jde o fiktivní město. V Kansasu je skutečné město Great Bend. (noelcoward73)

Související novinky

Zemřel herec M. Emmet Walsh

Zemřel herec M. Emmet Walsh

21.03.2024

Ve věku osmaosmdesáti let zemřel v americkém Vermontu herecký veterán M. Emmet Walsh. Výrazný představitel zejména vedlejších rolí ve filmech jako Blade Runner, Zbytečná krutost a Potíže s Arizonou… (více)

Reklama

Reklama