Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý komediant Shecky Moskowitz přijme podřadnou práci na výletní lodi, zrovna když se na palubě koná soutěž Miss Universe. Hlavní hvězdou lodi je Dickie Diamond, komik a miláček všech žen. Když se na loď snaží zaútočit skupina gangsterů, panamských žoldáků a teroristů, vidí Shecky šanci, jak se osvědčit a vstoupit do úchvatného světa komické zábavy na lodi. (SPI Film)

(více)

Recenze (6)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Je to šílená blbost, hodně šílená, ale svou šíleností je to místy i vtipné a neodpustila bych si, kdyby tomu dala jen jednu hvězdičku nebo odpad, takže za humor, který je v některých scénách dost povedený a u kterých jsem se zasmála dávám jednu hvězdičku, za snahu Adama Sandlera tu druhou, na to že to byl jeho první film, tak docela ušel. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hrozné, ale co se dá dělat. Myslím, že negativní ohlasy na tenhle film jsou i jen proto, že je to první Sandlerův kousek. Nutno ale říct, že tohle se opravdu nepovedlo. Stand up vtipy jsou celkem příšerné a sranda to opravdu moc není, stejně jako není vtipný ani celkový příběh, který se nepříjemně drolí v jednotlivé hloupé gagy. Člověk by nikdy neřekl, což z tohohle kudrnáče vyroste. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Ten žlutomodrej plakát je dokonale výstižnej. Vůbec nic víc ve filmu není. Jenom mladej, nevtipnej, stupidně přehrávající Sandler a několik dívek/žen v plavkách, které si zapomněly sex appeal v přístavu. Extrémní nedějovost a nefunkční gagy nepřináší víc než nudu. ()

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Strata času a príšerná nuda! Zbytočnejší film som hádam ešte ani nevidela... Komédia, ktorá vôbec nie je smiešna, doprevádzaná monológmi Adama Sandlera, o čašníkovi na lodi, ktorého snom je stať sa javiskovým komediantom. Aby mala "komédia" šťavu, prechádza sa tu hafo kočiek v bikinách. To je asi tak všetko. Na humore, ktorý musel byť vyčpelý už v roku 1989 by sa dalo zasmiať, iba keby vám ústa roztiahli kovovými hákmi. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 5. června do 13. července 1988 v Cancúnu (Mexiko) a New Orleans (Louisiana, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama