Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará legenda vypráví o temných andělích, známých jako Fantomové, kteří sužují Zemi od jejího počátku. Lidstvo je odpradávna jejich kořistí. Vládnou celému světu, ale platí za to vysokou cenu: věčným uvězněním v lidském světě. Aby zrušili své zajetí, musí Zemi zničit. Mezi nimi a koncem veškerého života na planetě stojí jediná překážka: čtyři bojovníci, kteří byli vybráni ještě před narozením, aby bojovali za záchranu světa (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Neel 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že se pod tohle podepsal Jet Li. Od Mela Gibsona mě to moc nepřekvapuje, protože jeho produkční počiny mě nijak nenadchly. Když jsem si tento film půjčila, byla jsem ve velkém očekávání, ale následně mi čelist klesla hned po prvních pěti minutách. Nulová akce. Tohle fakt ne. Tohle už nám nedělejte. ()

DeaconMoss 

všechny recenze uživatele

Hej jako mně se to docela líbilo :-D Nápad dobrej, příběh taky, spád jsem taky viděl... :-) Co víc si přát? :-) 1.* za nápad(záchrana světa - nesmrtelné téma:-)) 2.* za dějovou linii a hezké efekty (:-P) a 3. a 4. * prostě za to, že mám rád Billyho a že jsem si z toho filmu něco odnesl, neboť je tam i pár rad do života ( nesmějte se, já to tak cítím :-P ). Takže celkem tak někde mezi 70 - 80%. ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele

Na tento snimek jsem od par zoufalcu slysel nadsenou kritiku a tak jsem si ho z nasi pujcovny za 35Kc prinesl domu... S klidnym svedomim mohu napsat ze tech 35Kc bych vyuzil daleko lepe kdybych je nekomu venoval... Jedinou hvezdicku davam snad jen za snahu a myslenku a napad, ktery presto ze neni puvodni, by mohl uspet kdyby to do ruky vzali nejaci normalni filmari... ()

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Názorná ukážka toho, ako nemá vyzerať akčný film. Dialógy akoby písala nejaká cvičená opica, choreografiu bojových scén odsledovali asi z nejakej tanečnej show a dej? Do piatich minút by som vymyslel lepší. Tie technické spomalenia zvuku a obrazu vyzneli príšerne amatérsky a o hereckých výkonoch sa tu aj zbytočne baviť. Videl som úvodnú polhodinu a ku koncu to popretáčal, ale toto bolo ozaj debilina na entu. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

4 bojovníci vybráni ještě před narozením, aby zachránili svět. Už tento úvod naznačuje a křičí do světa, že se bude zcela jistě jednat o naprostou sračku. Ti obezřetnější se tomu vyhnou, ti méně obezřetní na to budou později nadávat. Viděl už jsem to poměrně dávno, takže si nepamatuji všechny detaily a možná je tomu tak i dobře. Protože co si pamatuji je s odstupem času ještě více debilní než to bylo, když jsem se na film díval. Obrovská prázdnota s několika naprosto otřesnými momenty, které svojí debilitou zapříčiní, že na ně jen tak snadno nezapomenete. Film je určen asi jen pro velmi malé děti a možná že i ty by vás s tím poslaly do míst, kam slunce nepronikne. Vůj verdikt je tu zcela jasný a jediný vhodný. Dávám odpad ačkoliv musím smutně přiznat, že jsem viděl i horší filmy. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama