Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmelá a tichá Ai pracuje ako prostitútka v sado-masochistickom prostredí súčasného Tokia. Mozaiku jej života tvoria takmer výlučne noci plné perverznosti, ponižovania a absolútneho emocionálneho vákua. V dekadentnej spoločnosti nenachádza ani stopy po ľudskosti a jediná úniková cesta vedie do minulosti - mýtickej doby, v ktorej ešte jej láska nebola stratená. (prometea)

(více)

Recenze (20)

Radko 

všechny recenze uživatele

Od režiséra Rjú Murakamiho som čítal román V polievke Miso. Priemer. No dal som autorovi šancu aj ako režisérovi. Dočkal som sa nadbytočne explicitnej prehliadky  života sado maso prostitútky. Slečna sa popri robote, kde načúva želaniam klientov, oddáva radám veštice a ich splneniu, a taktiež na slovo počúva svoju kolegyňu - narkomanku. A tak si na opätovné stretnutie s ex-milencom vezme od nej darček - tabletku, po ktorej bude silná ako lev. A naozaj získa silu, ktorá spôsobí, že sa stáva poľutovaniahodnou troskou, čo ani nevie ako sa volá. No ako lev sa nebojí nikoho a ničoho. Menej dekadencia - viac poslušnosť a ponižovanie. Záver naznačuje posun od prostitúcie k spevu. No stále ide len o vyhovenie prianiu publika. Režisér nevníma dekadenciu ako umelecký smer, ale ako úpadok. Predkladá o ňom publiku trpkú správu. Smutnú, jednorozmernú a hlavne: otravnú a nudnú. Humor som vo filme nenašiel. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mám dojem že po setmění se všichni japončíci jak napovel začnou oddávat BDSM hrátkám. Šoustá se ještě vůbec v téhle zemi ? Vlastěn když nepočítám připitomělý závěr, tak tam byla snad jediná scéna větší scéna kde se nebdsmkovalo...tam se pro změnu velkolepě fetovalo. Čili doufám, že ČT v brzké době nasadí jako štědrovečerní pohádku, aby se děti něčemu přiučili. ()

Reklama

Nin odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, tak tohle fakt ne. Asi budu za kulturního barbara, ale absolutně mě nebaví hledat v příběhu prostitutky, která jde od jednoho zvráceného a pološílenému zákazníkovi k druhému, nějakou myšlenku nebo prostě něco víc než zábavný film... Protože přesně to tenhle film určitě není. Ale pokud se cítíte jako dostatečný intelektuál, nebo máte rádi s/m praktiky, tak určitě vhodný snímek. (0/10) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Naprosto špičkovej japonskej sexploiter plnej úchylek, deviací, drog, fetování, sexu, zvrácenýho sexu a šílených sexuálních praktik ... Vše sledováno jako by očima "nevinné" a naprosto naivní prostitutky - call girl, která navštěvuje zámožné klienty na hotelových pokojích, u nich doma apod. Zajímavé je zřejmě to, jak vnímá tento film a ty šílenosti sám divák ... divák nezkušený v této oblasti se může stotožnit s naivní dívkou, jinému člověku, který má s prostitucí a drogami něco společného, nebo třeba měl apod., to může přijít zajímavé úplně jinak... Ten film má víc rozměrů a rozhodně jistou výpověď o om, jaká jsou lidi prasata a jak roupama neví co dělat ... Mají prachy, mají všechno co jim může konzumní svět nabídnout a stejně upisují duši ďáblu a nic jim není svaté ... Excelentní dílo, které je však čistě pro okrajové publikum, běžný divák tohle nepobere, nevychytá, bude znechucen aznuděn ... přesto, pro mne, geniální!!!! ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No, moc moudrý z toho teda nejsem.. První SM polovina plná drobných epizodek je jako jakási cool japonská verze rodriquezových Čtyř pokojů.. To jsem si lebedil v parádní erotické estetice a krásném japonském humoru. Pak ale přijde druhá půlka která je spíš japonskou verzí Lynche a já jako divák nevím jak se s tím poprat..... PS: Flipnicův koment je trochu mimo.. Zdaleka nejde o žádný okrajový hardcore.. Koho neurazí trocha erotiky, ten to pobere prostě jako zajímavý film. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Plakát k filmu je možné vidět na zdech města New Reno ve videohře "Fallout 2". (GigaPudding)

Reklama

Reklama