Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinka Nik Faulkner rozhodne neoznačuje své blížící se šestnácté narozeniny za bezkonkurenční vrchol svého života. Už i tak křehké sebevědomí mladé dívky naruší ještě fakt, že i v tak pokročilém věku ji ještě žádný chlapec nepolíbil. A když stále nemá nápadníka či svého partnera, pravděpodobnost, že se to změní, je mizivá. Navíc začíná podezřívat rodiče, že to mezi nimi neklape. Vzápětí se dozví, že se chtějí rozvést, prodat dům a vlastně tak zničit dosavadní rodinné zázemí. Pro Nik nastává kritické období, které si vyžaduje energický zásah. Proto Nik spolu se dvěma nejlepšími přáteli Babyface Hamiltonovou a Mousem Donovanem začne vymýšlet plán, jak by své nemožné rodiče udržela pokupě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Již jsem dal dvě hvězdičky za větší blbosti, než je tato. Jinak jedna za A.Mack a jedna za víru, že i mezi mladými se najdou obětavé a hodné dívky, které nemyslí pouze a jen na sebe. Tomu ději ve filmu jsem samozřejmě nevěřil. Slabší 2. ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nechtělo být za každou cenu tak moc výchovné, tak "správné", pozitivní a schématické. Ale tady je těch kdyby najednou nějak moc. Škoda, Alison Mack je sympaticky civilní herečka. 40% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Víte, Slunce vlastně není planeta, ale hvězda. Neuvěřitelný co za věci se ve škole dozvíte když neusínáte... Zní vám to jako objevení Ameriky? No má to pronášet patnáctiletá holka, v reálu devatenáctiletá herečka, a podle toho to taky dopadá. Nehledě na to co si o americké vzdělanosti myslím, takhle strašně zoufalé to přece být nemůže... Ale tohle má být zhodnocení komedie, ne obžaloba školství:) Bohužel ani v téhle kategorii to nebude o moc lepší. Scénář napsaný jednoho deštivého dopoledne, řekl bych...žádné překvapení se nekoná, Ztraceným Rokem naštěstí ztratíte jenom hodinu a půl. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama