Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Foreman je už dvacet let marketingovým ředitelem časopisu Sports America a má hlavu plnou starostí. V kuchyni našel krabičku od těhotenského testu, dlouholetý klient Eugen Kalb mu oznámil, že už nebude v časopise inzerovat, a vydavatelství, pro které pracuje, koupil nový majitel. Strach, že je jeho dcera Alex těhotná, se sice nepotvrdí, ale šok ho přece jen nemine. Nejprve mu manželka oznámí, že čeká dítě, a pak mu šéf řekne, že nové vedení na jeho místo dosadilo někoho jiného. Šokovaný Dan zjistí, že jeho novým nadřízeným je teprve šestadvacetiletý Carter Duryea, který nemá s reklamou žádné zkušenosti. A to ještě netuší, že se mladík, kterého právě opustila manželka, ve výtahu seznámil s Alex. Zmatený Carter není schopen předložit oddělení obchodní strategii, a tak jen uhýbá pomocí naučených frází. Jediné, na co se zmůže, jsou výpovědi. Navíc se vnutí k Danovi na nedělní oběd, kde se opět setká s Alex... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Shushikovo první slovo z komentáře přesně vystihuje film V dobré společnosti - civilní. Snímek, ve kterém "vlastně o nic nejde", řeší se pouze pracovní, maximálně vztahové problémy a děj je velmi klidný a umírněný. Výhra jako Jak na věc to není, ale všechno ubíhá dostatečně svižně a sympatičtí herci s přehledem drží pozornost filmového diváctva. 65 % ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Citlivě natočená komedie zcela přirozeně přechází v drama a zpátky, zaujme svou inteligencí a výtečnými hereckými výkony všech zúčastněných. Výtku bych měl snad jedině k poněkud idealistickému závěru, ale co už. Tohle je opravdu lék na špatnou náladu, když se nechcete nechat opíjet nerealistickými limonádami made in Hollywood. ()

Reklama

Exkvizitor 

všechny recenze uživatele

Pohodová, sympatická komedie s poznatelným rukopisem Paula Weitze. Jeho "Jak na věc" se mi sice líbilo víc (pravděpodobně hlavně díky větší porci vtipů), ale strávit večer v této dobré společnosti rozhodně není ztrátou času. Pro mě osobně je rovněž jasným plusem, že Weitz není moralista - nechává na divákovi, zda si v příběhu najde nějaké to ponaučení, nebo ne. A stejně jako v "Jak na věc", ani tady nenutí svůj příběh násilím dospět do happy endu. Podoben hlavním postavám posledních dvou filmů, pak i Weitz konečně dozrává - v jeho případě z "prcičkovského" stádia své autorské tvorby. A to je dobře. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Bratři Weitzové mě příjemně překvapili a jejich novinka mi sedla ještě lépe než Jak na věc a klidně jí odpustím i trochu slabší koncovku. Jen mi přijde, že čím natočí lepší film, tím méně lidí ho uvidí. Tenhle je dokonale vybalancován na hranici mezi dramatem a komedií a vypráví zábavně o zcela vážných věcech. Režisér navíc znovu potvrdil svůj cit pro použité písně a třešničkou na dortu je obsazení. Dennis Quaid je ve vynikající formě, Topher Grace je mu naprosto rovnoceným partnerem a Scarlett je dokonalá jako vždycky. Prostě příjemný čas strávený v dobré společnosti. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Braťja Weitzovy, zoufalé Prcičky definitivně odpuštěny :o) Vlastně to už byly po jejich předchozím počinu Jak na věc a nyní opět dokázali, že snad mají patent na inteligentní, vtipnou zábavu, která tak přijde vhod v dnešní komediální záplavě fekálních a teen stupidit. Se skvělým Jak na věc má tenhle film mnoho společného. Inteligentní scenář, ve kterém absentuje jakkékoliv klišé, příjemný decentní soundtrack a skvělé herecké výkony všech zúčastněných (málo známý Topher Grace příjemně překvapil). A navrch na hollwoodské poměry nezvyklý závěr. Velmi příjemná zábava. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Kniha, kterou čte Alex (Scarlett Johanson) v kavárně, je "Early Short Stories" od Antona Chekhova. (viperblade)
  • Když se Alex stěhuje na newyorskou kolej, tak společně s Danem (Dennis Quaid) míjejí plakát s listem marihuany. Celý text na plakátu zní: "Marihuana. Protože vaši přátelé nejsou tak vtipní." (viperblade)

Reklama

Reklama