Reklama

Reklama

Never Date an Actress

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
2001, 7 min

Recenze (10)

zputnik 

všechny recenze uživatele

K obsahové stránce: Naomi Watts v roli extrémně naivňoučké a hysterické herečky. Ufff - jestli někdo někdy někde nějak narazil na takovou "dívenku", tak ho upřímně lituji. K formální stránce: Jde vidět, že jde o amatérskou práci. Snaha udělat něco, co by bylo více koukatelné než domácí video, vychází jen tak na půl. Shrnuto a podtrženo: A taková to mohla být láska. ;o) ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

...Ako mozu zabijat tie male zlatucke teliatka?!... ----->>>>>-------...co ma po blbych kravach, ja chcem svoje kozene cizmy!... ()

anais 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná myšlenka se dost zrácí v amatérské neohrabanosti, která nečiší jen z kamery ala domácí video, ale i z výkonů obou herců.... jelikož se ale jedná o filmek docela krátký a z netu zadarmo stažitelný (legálně...) s Naomi Watts k tomu, nelze než doporučit... ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Naomi vyzerá, že sa svojou rolou celkom bavila a jej herecký výkon možno považovať za dobrý. Dej nič moc, ale ako 7-minútová recesia to nie je zlé. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Dobrá k**vovina :-D... Je hezké že se někdo zajímá o práva zvířat a je pravda že lidé jsou hrozní, že teda taková zvěrstva dělají...ale tahle zvířátka pro tento účel chováme, krmíme je a staráme se o ně. Jde to tak už po staletí a nikoho kromě vegetariánů nenapadne to měnit. Možná, že nějáký vegetarián chápe, že někdo jí maso ale vadí mu zacházení s těmi zvířaty v chovu. To je ale věc těch lidí co to provozují a na ně se mají nahrnout a ne na celý svět za to, že jí krávy a jiná zvířata - je to přirozené pro člověka.Proti vegetariánům nic nemám sama nějáké znám a oni mají pádný důvod nejíst maso ale stojí je to taky sebezapření a to, že ty bílkoviny co jim díky tomuto odporu k masu scházejí musí doplnit jinde. Takže jíst nebo nejíst maso je něco co je věc názoru. K tomuhle kraťasu se moc vyjadřovat nebudu řekla bych to asi takhle: Naomi je skvělá herečka a brilantně zahrála histerku a u toho jsem se i dost zasmála. ()

Redlum 

všechny recenze uživatele

Hysterka Naomi je velmi dobra, ale zbytek stoji za starou belu. Amaterska fuserina, radeji meli dat ty penize na charitu. ()

Brennos 

všechny recenze uživatele

Možná kdyby zdvojnásobili rozpočet na 198 babek a dali si trochu víc záležet, stálo by to za to, protože i amatérský film se dá natočit mohem lépe. 2* za film + 1* velká, hysterická Naomi. ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

Na sedmiminutové ploše podle mně nejde udělat lepší film na téma "falešné přátelství". Jasně, je to amatérské, ale je to vtipné a Naomi je opět velmi dobrá(a Scott Coffey v roli jejího přítele taky není špatný). Rozhodně doporučuji, nasmějete se dost a dost!!! ()

Reklama

Reklama