Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na srazu střední školy po deseti letech se Maggie pořádně opije, což se jí ostatně občas stává. Mladík, se kterým právě je, zavolá její sestře, právničce Rose, aby si pro ni přijela. Rose se ji snaží dovézt domů – tedy k jejich otci a nevlastní matce Sydelle, ta ji ale rovnou vyhodí. Rose nezbývá než si vzít sestru aspoň na nějaký čas domů… Rose, skvělá a schopná právnička, není žádná krasavice a na muže nemá štěstí. Teď si ale začala románek s kolegou Jimem a je z toho celá pryč. Jako kdyby pořád nemohla uvěřit, že má milence. Ovšem sestra v jejím bytě působí jen potíže. Dělá si totiž výhradně, co chce, půjčuje si její oblečení, je nepořádná, pak dokonce přivede domů malého psa. To tehdy, když jí Rose naznačí, že by si měla najít nějakou práci a Maggie na pár dní pomáhá v psím salonu. Při jedné návštěvě otcova domu pak Maggie zcela náhodně zjistí, že po matčině smrti dostávala od jejích rodičů – tedy od dědečka a babičky – dopisy k narozeninám, uvnitř nichž byl vždy malý finanční příspěvek. Otec jí ale žádný z dopisů nedal. Maggie si je vezme k sobě. Právě ten večer ji Rose přistihne doma, uprostřed nepředstavitelného nepořádku, se psem v posteli. Rázně jí řekne, aby se odstěhovala, než se ona vrátí z práce... Rose nemá náladu: zažila totiž zklamání. Měla jet na služební cestu s Jimem, tomu do toho ale na poslední chvíli něco přišlo a poslal za sebe Simona Steina, který je do Rose už dlouho zamilovaný. Ona do něj ale ne a domů se vrací špatně naladěná. Jim se jí chce omluvit a přijde s květinami. Doma je jen Maggie a stane se, co se muselo stát: když po nějaké době vejde Rosse do bytu, najde Jima s Maggie právě v nejlepším… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Vztahové filmy mám ráda a In Her Shoes se mi líbilo od prvních do posledních minut. I když je o vztahu sester, nemyslím, že je jen pro ženy, mohl by být dost dobře i o bratrech, vyšlo by to nastejno, protože krev není voda a v rámci tohoto pouta se na věci díváme jinak. Sestry tak jiné, jak si lze představit se vlivem okolností změní. Ta požitkářská se snese na pevnou zem, věcná zromantičtí. Ale nebylo by to možné, kdyby takovými už někde v nitru nebyly, jen musel přijít kopanec, který je k tomu, aby to v sobě našly a pustily ven, přistrčil. S maximálním hodnocením váhám jen kvůli přílišnému inventurizování (mám ráda, co si pochopím, aniž to je vyřčené) a někde (většinou u Cameron) zbytečná křeč v pokusu o humor. Ale plákla jsem si, to přiznávám. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

priblblá a nasladkastá nie vtipná komédia pre americké paničky, aby si poplakali a utešili sa, že nie sú na tom zle, že na nich čaká láska ich života, všetko bude dobré, nice, sweet a cool a pritomvšetkom sanič nedeje. Jediné, čo môže ten film ponúknuť, je pekné telo cameron diaz, ale na to predsa stačí navštíviť nejakú jej fanpage a nepozerať dvojhodinovú hovadinu ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku docela příjemná "dámská" vztahovka o dvou diametrálně odlišných sestrách, které si sice lezou na nervy, ale jinak se mají rády - jen na to musí přijít i přes pár zaškobrtnutí (jestli se vyspání s přítelem té druhé dá takto nazvat). Něco se povedlo méně, něco více, avšak Cameron to slušelo neustále a oběma sympaťandám ono procitnutí (resp. srdíčkové polepšení) a padnutí si kolem krku nešlo nepřát. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Ty jo. Film dělaný hlavně pro ženské publikum se mi dost líbil. Docela silný příběh, který je místy dobře doplněn padnoucími vtipy. Celá koncepce je vyvážena a tutíž nesměřuje k trapnosti nebo naopak k přílišnému sentimentu. Cameron Diaz je neskutečně sexy a kdo jí má rád jen doporučuju. Kamera jakoby na ni byla přilepena a nemohla se odlepit od jejích sexy křivek, které jsou ve filmu ve velkém množství zvýrazněny :-) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Muži znají své boty: vědí, že jsou dvě, jedna pravá, jedna levá. Ženy znají své boty: vědí, že jsou elegantní a krásné, střih se vkusně ukládá na noze, jsou z přírodní leštěné kůže v barvě bordó, na podpatku o výšce 10 cm, mají podešev z kvalitního syntetického materiálu… a to je jen začátek. Rose a Maggie se znají, jako muži své boty a mají se i stejně rády. Blatníkovi tenhle film nepouštět. A ty dvě nepouštět k manolkám. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Ve snímku se objeví také sestra a stará máma autorky literární předlohy Jennifer Weiner. Spisovatelka a její agent se objeví ve scéně na italském trhu, kde kráčí Toni Collette. (imro)
  • Toni Collette kvůli roli přibrala 15 kilogramů, které postupně shazovala, přesně tak jako její postava. (imro)
  • Scénáristka Susannah Grant je expertka na ženské snímky, má za sebou například Erin Brockovich (r. Steven Soderbergh, 2000) či 28 dní (r. Betty Thomas, 2000). (imro)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

14.12.2005

16. února 2006 proběhne v Los Angeles 63. ročník slavnostního udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Těm letošním zřejmě bude dominovat (alespoň, co se počtu nominací… (více)

Reklama

Reklama