Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děsivý psychologický thriller o ženě pronásledované brutálním vrahem, který zabíjí pokaždé, když se jí podaří někoho porazit při internetové hře zvané Oběšenec. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

Shit 

všechny recenze uživatele

Bože kde to kopyto Lou Diamonda Phillipse našli? Ten když nic neumí, tak si nechá aspoň udělat zajímavý jméno, jinak byl ve filmu naprostej propadák a do svý roli hodnýho plicajta se vůbec nehodil, ale to bohužel neni jedinej problém tohohle filmu. Jako u většiny podbných thrillerů je i u tohohle jednoduše předvídatelnej děj a i když se zprvu způsob zabíjení zdá být vcelku originální, tak už to ke konci omrzí, ale zase na druhou stranu mě potěšilo, že to nemá úplně jasnej konec a že se to vlastně nevyřeší, to je asi jedinej klad , jinak je to ztráta času ()

anais 

všechny recenze uživatele

Lou Diamond Philips nenatočil příliš dobrých filmů. Naposledy jsem viděl Supernovu, což byl děs (Mladé pušky jsou holt jen jedny). Připravil jsem se tedy na nejhorší, a podíval jsem se na Oběšence. Byl jsem však mile překvapen, že to není špatný film. Oběšenec je velice chudý příbuzný Mlčení jehňátek a Sedm. Sériový zabiják vraždí lidi pomocí počítačové hry - v dabingu Kat, pro Čechy však známá coby Šibenice. A milý Lou Diamond je hlavní vyšetřovatel. Děj se poněkud vleče. Zachraňuje to několik zvratů, které přijdou vždy v poslední chvíli (těsně před divákovým usnutím), a (last but not lest!) Lou Diamond Phillips! Jeho výkon je příjemný, a vnáší do této levné nápodoby kultovních filmů jistou dávku serióznosti, důvěryhodnosti. Oběšenec by slušel spíš nočním televizním hodinám, ale LDP z něj dělá koukatelnou záležitost. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Bezprostředně pod zhlédnutí bych byl býval patrně shovívavější. Leč pak jsem si uvědomil, že ač průměrně zpracovaný, disponuje Oběšenec opravdu primitivním scénářem, ohraným jako Bílá orchidej. No a ten herecké ansámbl… Já vám nevím, ale kdo mohl kdy shledat Loua Diamonda Phillipse charismatickým a vhodným pro ztvárnění dramatické role? A tak dále, a tak dále. Čili, nedívá se na to špatně, ale v porovnání se zástupem obdobných snímků musí snad každý uznat, že nemá nic, čím by skóroval. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se znovu přesvědčil, že se mé vnímání filmů postupem času mění. Když jsem začínal s hvězdičkováním na čsfd, zapátral jsem v paměti a přisoudil snímku tři kousky, po dnešní repríze ale muselo dojít ke změně. Film je totiž jedním velkým klišé, je tedy velmi předvídatelný a může překvapit jen naivního diváka. Na druhou stranu je pravdou, že jsem při jeho dnešním shlédnutí neutrpěl žádnou citelnou újmu a jako nenáročná výplň nudného odpoledne se použít dá. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama