Reklama

Reklama

Trest smrti

  • Velká Británie Capital Punishment
všechny plakáty
Velká Británie, 2003, 88 min

Obsahy(1)

Tři kamarádi kdysi spojovala láska k ringu a po letech, kdy už boxerské rukavice dávno visely na hřebíku, je znovu svedl dohromady osud.Dave vyměnil trenýrky a tílko za maskáče, Russ dal boxování sbohem kvůli dráze kriminálníka a Gary přestal, aby ho nic nerozptylovalo při užívání cracku. Tři životní outsideři se znovu scházejí a lze jen velmi těžko odhadnout, jestli bude na jedné londýnské periferii pro všechny dost místa.Drama TREST SMRTI je velmi drsnou a nekompromisní pohádkou o tom, jakou cenu mají přátelství, ztracené životní ideály a zrada kamaráda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Gangsterky jsou vděčným tématem mnoha filmařů a nepamatuji si, že bych do dnešního dne viděl nějakou, o které bych řekl, že byla špatná. Dnes se všechno změnilo potom, co jsem se dodíval na Capital Punishment. Hloupá, brutální splácanina s dementními dialogy. Nechápu, že tuhle pošahanou partičku gaunerů i s jejich šéfem policajti nepochytali už dávno, když za sebou museli nechávat neskutečně hodně stop. Ale pak by tento film byl nesmírně krátký a diváci by přišli o "zábavu". Možná, kdyby to byla část nějakého německého krimi seriálu, tak trochu přivřu oči, ale tohle je regulérní celovečerní film. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Veľmi ľahko zabudnuteľná gangsterka. Odohráva sa v Británii a zobrazuje konflikt dvoch kamarátov z detstva, pričom z jedného vyrástol pašerák heroínu a z druhého taxikár. Za iných okolností by mohlo ísť o dobre sa doplňujúcu dvojicu, lenže zásadovosť a správne natočené hodnoty taxikára vrážajú do ich vzťahu kôl a popravde do vzťahu s divákom tiež. Časom totiž začne tou svojou poctivosťou a naivitou liezť na nervy. Film sa ale nevydaril celkovo a vadilo na ňom kopec vecí vrátane nezmyselných rozhovorov, hlúpych a zbytočných scén (načo toľko návštev u človeka, ktorého nemôže vystáť), tiež som nepochopil popravám z konca filmu a kredit nezvýšilo ani jeho lacné spracovanie. Násilné scény sa tu odohrávajú prakticky len v jednej kutici a kamera často hľadí inam. Čo dodať, snáď len ruky preč, nestojí to za pozornosť. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Naprosto ubohá rádoby gangsterka s příšerně děravým scénářem a tomu odpovídajícími dialogy, které poslouchat bylo utrpení a ti co je pronášeli byly také tlupa špatných herců. Jednu jedinou hvězdu jsem ochoten dát za celkem brutální vyvřažďování delarů, a za docela slušnoě posluchatelnou hudbu. Jinak je to naprosto zbytečná záležitost, tvářící se až moc vážně a přitom je to naprosto prostoduchá slátanina. ()

LordLaser odpad!

všechny recenze uživatele

Naneštastie som si tento film zamenil s iným, pretože v českom preklade majú podobné názvy. Po zistení napokon som sa rozhodol, keď už ho mám k dispozícií, že si ho teda pozriem. Neobyčajný, nudný a vôbec prvý film, ktorý som vypol a nedopozeral. Áno, tak hrozné to bolo. Neodporúčam o tom ani premýšľať. Rýchlo preč nohy na ramená a ani sa neotáčať, pokiaľ Vám je život milý. Samozrejme preháňam, ale ako náhle sa predsa len na túto cestu dáte, dáte mi za pravdu. Dej je nudný, nedomyslený, stereotypný(môžeme prirovnať obsahom ku kobre 11 viac menej, aj keď tento seriál je neporovnateľne lepšie na tom). Proste strata času ()

Reklama

Reklama