Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Whispers je ještě malá a bez své sloní mámy toho moc nezvládne. Když se jednoho dne zatoulá, dostane velký strach, že už nikdy nenajde svou rodinu. Při hledání cesty zpátky narazí na Groove, který býval členem jejího stáda. Proto se rozhodne zůstat s ním. Společně pak čelí temnému lesu a nebezpečí, které tam v noci na ně číhá. Ale i přes všechny nástrahy se v bezpečí dostanou k Velké řece, kde začíná ráj pro slony. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je velmi pohodový rodinný snímek přímo z africké přírody. Vše je reálné, žádná animace. Nasvíc je to snímek od Disneyho, což už může značit jakousi známku kvality. A ač má film jen něco málo přes hodinu, přesto je to velice zajímavé a pozoruhodné, pozorovat slony při jejich dobrodružství. Nehledě na to, že film poukazuje na krutost afrických lovců. Takže dávám tři hvězdičky a rozhodně doporučuji, nezabere to moc času a určitě se člověk odreaguje. Ale pro jistotu doporučuji vypnout hned po skončení filu, než naskočí titulky, protože následuje výčet zabitých slonů v Africe, a to opravdu není příliš pěkné číslo. ()

xjane 

všechny recenze uživatele

Film určený především pro děti, ale díky pěkným záběrům z přírody a příjemné hudbě se mi příběh o malém slůněti taky líbil...pro děti je to asi i poučné, mně některé dialogy opravdu vadily... 55% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +obstojný český dabing, veškeré dramatické scény byly výborné, melodická hudba, příběh -přírodní scenérie nebyly tolik využity./// Zajímalo by mě, jestli filmaři nejprve natočili filmové záběry a poté se teprve jali vymýšlet scénář a nebo naopak chtěli natočit film podobného ražení a tak odjeli natočit několik zajímavých snímků. Ať tak či onak, zpracováno je to dobře. Pro děti je to působivý a zároveň naučný film, takže ho můžu vřele doporučit. Možná jen musím zmínit, že podle mě nebyla tolik využita příroda. Záběry se zaměřovali hlavně na slony, to aby byly patrné jejich dialogy a kamera taky neměla moc nájezdů nebo oddálených scén. Navíc se toho hodně odehrávalo při západu slunce. Při této kombinaci nebylo moc z přírody vidět. Jinak samozřejmě doporučuju, není to dlouhé./// Celkem 62%/// ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama