Reklama

Reklama

Pohled z Eiffelovy věže

(festivalový název)
  • Srbsko a Černá Hora Pogled sa Ajfelovog tornja
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dívka z vyšší společnosti marně hledá smysl života. Ten nenachází ani v bohatství, ani v prostituci. Vztah s obyčejným klukem změní mnohé... (Vsetínský filmový maraton)

Recenze (2)

Ony odpad!

všechny recenze uživatele

Cože?! Tohle natočili Balkánci? V roce 2005? A mysleli to vážně? Fuj. Silně mi to připomínalo filmy Jesuse Franca. Vypadá to k pláči amatérsky a levně, herci ze sebe dělají trotly a pan kameraman zoomuje jak o život. Ještě nikdy mi nebylo v kině tak trapně. V první polovině jsem se musela hodně přemlouvat, abych neutekla. Ve druhé jsem doufala, že na konci bude dovětek jako v Pytlákově schovance, který mi potvrdí, že to byla jen sranda. Stále odmítám uvěřit. ()

dzira 

všechny recenze uživatele

Odpad to určitě není. Minimálně 3* si zaslouží. Samozřejmě tomu lze spostu věcí vytknout, ale je nefér takto ten film odstřelit... Já k němu přistupoval trochu shovívavě, protože je to vpodstatě první celovečerní film, který byl skoro po dvaceti letech natočen v Černé Hoře. Jedná se o nezávislou produkci. Z filmu čiší obrovské nadšení tvůrců, kteří se snažili natočit moderní evropský film. Pravda je, že to s tou snahou malinko přehnali, to ale nic nemění na faktu, že mne ten film celkem bavil a jsem opravdu velmi zvědavý na druhý celovečerní film Nikoly Vukčeviće (Dječaci iz ulice Marksa i Englsa), který se dostane zanedlouho do kin... ()

Reklama

Reklama