Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Brutální sériový vrah si hledá své oběti po internetu. Prostřednictvím webové kamery se pak strašlivá vražda přenáší do celého světa. Žádný divák si nemůže být jistý, že neskončí před kamerou. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Námět o sériovém vrahovi hledající své oběti po internetu, přes který také jejich smrt přenáší, by byl zajímavý v rámci temného thrilleru či přímo hororu. Bohužel se to tady zcela míjí svého účinku. Až neúměrně jednoduchá dějová linka je ozvláštněna faktem, že hlavní detektiv vyšetřující tyto činy má rakovinu, což rámci děje nemá na ničem vliv a tak se tento doplňující motiv, snad kvůli emocím, či čeho, zdá být naprosto zbytečný. Snímek je viditelně nízkorozpočtový což se odrazilo i na scénáři. Celý koncept zůstal bez atmosféry, bez napětí, bez akce, jakýkoliv zvratů, zkrátka bez ničeho. Po zhlédnutí prostě z diváckých myšlenek vyšumí a nebude to trvat moc dlouho. Jako ryze televizní film by to na nudné strávení u televize stačit mohlo. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

(20) Čakal som to ďaleko horšie, nakoľko z úvodu cítiť najmä obrovskú dávku "kvality". Herecké obsadenie je extrémne nesympatické, kamera jak z rodinnej oslavy z 86´teho, pričom jediné, čo ten snímok drží pohromade, je asi ten námet, prepojený s nejakou tou zvedavosťou, kto bude oným vrahom. Lenže to tiež nebude po pár desiatkach minútach náročné odhaliť .. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Někdo vraždí lidi a dává to na net. Vyšetřuje to policista, který věčně bere morfium umírá na rakovinu a věčně kašle. Pro vyšetření případu neudělá absolutně skoro nic kromě toho, že si kdesi v bordelu sežene nahrávku a jen tam všechny uráží a dělá ze sebe nějakého profi poldu přitom je to totální troska. I vraždy stojí za kulové a zaujme jen ta s tím autem celý rozpočet nejspíše padl na výbuch v tom skladu. 40 procent za konec a tu jednu vraždu jinak si pusťte radši podobnou https://www.csfd.cz/film/236004-smrt-on-line/komentare/. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

20% - Chaotické, průhledné, slabé. Snad jen závěrečné vypořádání detektiva s pachatelem mělo trochu náboj. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama