Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

O námete a scenári sa ani netreba baviť, to je len lacná a predestilovaná sračkoidná verzia a mix známejších titulov ako Kocka, Saw alebo povedzme japonské Battle Royale- deväť ľudí za "záhadných okolností" zavretých v jednom dome a len jeden môže vyjsť živý, waw! Dennis Hooper a jeho postava kňaza ma neskutočne otravovala a rozčulovala a osem ďalších odporných ksichtov detto! Nebol nikto komu by ste držali palce, celý tento blábol bol ešte podfarbený tak otravnou hudbou, že okrem očí som mal chuť si pár krát zapchať aj uši. Neskutočne stupídna zlátanina a vykrádačka, ktorej dávam bod LEN za absolútny (skvelo vypointovaný) záver! ()

piglit 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jde o vykrádačku, kde není nic originálního. Pokud by členové skupiny chtěli, tak s nářadím, které bylo k dispozici, by jim ta zeď místo oken trvala tak 4 hodiny, případně kterýkoliv vnější bod budovy jeden, max dva dny. Co je potřeba vyzdvihnout, je to, že scénář nepodlehl zažranému multikulturalismu a první tři mrtvoly má na starosti poměrně primitivní černošský mladík, což by patrně proběhlo i v reálu. Další ocenění zaslouží slušné výkony herců a závěrečný twist, takže nakonec žádné zklamání... ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Pod tři hvězdy prostě nepůjdu. I přes neoriginalitu, technickou jednoduchost a místy křečovitou psychologii jsem se nenudil, závěr je přes všechnu okatou uspěchanost zdařile vygradovaný, na Susie Amy se krásně kouká a poslední scéna filmu je dokonalost. Jako v oddechové kratochvíli tady moc slabin neshledávám. I přesto, že je herecké obsazení nesympatické a celkový look filmu poskakuje mezi sterilní vydezintifikovaností Kostky 2 a televizní laciností. ()

honz 

všechny recenze uživatele

Po úspěchu Kostky a Saw další dílko se stejným námětem. Ale zdaleka ne tak dobré. Už jenom ten začátek, jak bleskurychle a téměř bez protestů a větších pochybností se všichni zúčastnění smíří se svou rolí v "boji o přežití". Potom už jen lehce předpokládatelná vyvražďovačka, vlastně po celou dobu nic, s čím by divák nepočítal. Překvápkem byl až samotný konec - ten celý film de facto zachránil, aby nešlo jen o nezdařenou vykrádačku úspěšných předchůdců. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Kam až jsme ochotni zajít? Je pro nás 5 milionů lákavá sumička, pro kterou jsme ochotni třeba zabíjet? Filmů o zavření lidí do baráku a následném vyvražďování se mezi sebou bylo natočeno hodně. Téma je to vyzkoušené. Otevřený konec mě zrovna moc nepotěšil. Prostě je nemám ráda. Vzbuzují ve mě divné pocity. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)

Reklama

Reklama