Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

desolator6 odpad!

všechny recenze uživatele

Niekde v polke som si myslel, že sa asi poserem od smiechu! Ako čítam komentáre.... no teda.... 6 miliónov. To asi dali tie peniaze tým na konci čo mali tie bágle. Ale vážne ľudia!!! Pri tomto musel plakať už scenárista keď to písal! Predstavujem si niečo na spôsob "Bože ja som kokot, ja som takýýý kokot..." Potom horko, ťažko zaplakal režisér, potom herci a celé to hovno si museli odniesť diváci. Toto by som vymazal z povrchu zemského. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle mělo navodit nějaký pocit strachu nebo snad přímo fobii z omezeného prostředí, potom se to příliš nepovedlo. Téměř 45 minut si počkáte na prvního nebožtíka a co je horší, jednání všech zúčastněných postav nedává nějak smysl. Vyloženě mi vadil černoušek, který neustále kolem sebe rozhazoval rozumy a tak jsem si přál, aby právě on byl první obětí a byl od něj klid. V závěru si filmaři jednoznačně nechali prostor k pokračování a já doufám, že k němu nedojde. ()

Reklama

piglit 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jde o vykrádačku, kde není nic originálního. Pokud by členové skupiny chtěli, tak s nářadím, které bylo k dispozici, by jim ta zeď místo oken trvala tak 4 hodiny, případně kterýkoliv vnější bod budovy jeden, max dva dny. Co je potřeba vyzdvihnout, je to, že scénář nepodlehl zažranému multikulturalismu a první tři mrtvoly má na starosti poměrně primitivní černošský mladík, což by patrně proběhlo i v reálu. Další ocenění zaslouží slušné výkony herců a závěrečný twist, takže nakonec žádné zklamání... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Pod tři hvězdy prostě nepůjdu. I přes neoriginalitu, technickou jednoduchost a místy křečovitou psychologii jsem se nenudil, závěr je přes všechnu okatou uspěchanost zdařile vygradovaný, na Susie Amy se krásně kouká a poslední scéna filmu je dokonalost. Jako v oddechové kratochvíli tady moc slabin neshledávám. I přesto, že je herecké obsazení nesympatické a celkový look filmu poskakuje mezi sterilní vydezintifikovaností Kostky 2 a televizní laciností. ()

marco.uk 

všechny recenze uživatele

Mam statnicu z psychologie a preto viem, ze to bolo velmi velmi prehnane, aby ludia v uzavretom priestore uz na druhy den tak panikovali, plakali a neviem co a aby sa zacali treti den zabijat...Bolo jasne predvidatelne poradie,ako budu zomierat. Dej bol nudny, scenar na urovni filmu o praveku a vsetci herci a ich postavy mi boli vrcholne nesympaticki, samozrejme az na moju favoritku, bozsku Kelly Brook. Na jej zadok v tesnych dzinach sa da pozerat aj v takomto filme...Za prekvapenie na zaver a za Kelly...1+1=2 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama