Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

O námete a scenári sa ani netreba baviť, to je len lacná a predestilovaná sračkoidná verzia a mix známejších titulov ako Kocka, Saw alebo povedzme japonské Battle Royale- deväť ľudí za "záhadných okolností" zavretých v jednom dome a len jeden môže vyjsť živý, waw! Dennis Hooper a jeho postava kňaza ma neskutočne otravovala a rozčulovala a osem ďalších odporných ksichtov detto! Nebol nikto komu by ste držali palce, celý tento blábol bol ešte podfarbený tak otravnou hudbou, že okrem očí som mal chuť si pár krát zapchať aj uši. Neskutočne stupídna zlátanina a vykrádačka, ktorej dávam bod LEN za absolútny (skvelo vypointovaný) záver! ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je nehorázně špatný, kopíruje Saw, ale tak dementně, až je to nechtěně vtipné. Slabé herecké výkony, mizerný scénář a režie, absolutně nenápaditá úmrtí...tuhle ptákovinu by natočil student gymnázia za pár šupů. Ta jedna nezasloužená hvězdička je za konec, který jediný má v sobě prvek promyšlenosti...ale to co k němu vede je choleris dementosis. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Pod tři hvězdy prostě nepůjdu. I přes neoriginalitu, technickou jednoduchost a místy křečovitou psychologii jsem se nenudil, závěr je přes všechnu okatou uspěchanost zdařile vygradovaný, na Susie Amy se krásně kouká a poslední scéna filmu je dokonalost. Jako v oddechové kratochvíli tady moc slabin neshledávám. I přesto, že je herecké obsazení nesympatické a celkový look filmu poskakuje mezi sterilní vydezintifikovaností Kostky 2 a televizní laciností. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle mělo navodit nějaký pocit strachu nebo snad přímo fobii z omezeného prostředí, potom se to příliš nepovedlo. Téměř 45 minut si počkáte na prvního nebožtíka a co je horší, jednání všech zúčastněných postav nedává nějak smysl. Vyloženě mi vadil černoušek, který neustále kolem sebe rozhazoval rozumy a tak jsem si přál, aby právě on byl první obětí a byl od něj klid. V závěru si filmaři jednoznačně nechali prostor k pokračování a já doufám, že k němu nedojde. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmů o zavření lidí a následného vyvražďování známe několik. Vesměs jde vždy jen o laciné kopie původní Kostky nebo SAW. Zde nám sice nebylo ukázáno moc nového, ale tento film byl pojat trochu jinak. Nemusí být vždy jen důmyslné pasti nebo vymezený čas na zvládnutí úkolu, tady se prostě použijí vlastní ruce nebo kusy vybavení domu.To co film udělalo zajímavým, nejsou ani tak herecké výkony nebo efekty, ale hudba. Ona samotná má kouzlo si vás podmanit a vtáhnout do děje. Pomalu se stupňuje, mění rytmus, kdy od klavírní hudby přejde v tvrdší rock. Nejvíc byla použita v místech, kde se zrychloval děj nebo byly pasáže, kde se jen pilo nebo jedlo. Za hudbu bych dal 1- kdybych byl ve škole. Nakonec mě potěšil i otevřený konec a doufám, že bude pokračování. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno