Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Kam až jsme ochotni zajít? Je pro nás 5 milionů lákavá sumička, pro kterou jsme ochotni třeba zabíjet? Filmů o zavření lidí do baráku a následném vyvražďování se mezi sebou bylo natočeno hodně. Téma je to vyzkoušené. Otevřený konec mě zrovna moc nepotěšil. Prostě je nemám ráda. Vzbuzují ve mě divné pocity. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

O námete a scenári sa ani netreba baviť, to je len lacná a predestilovaná sračkoidná verzia a mix známejších titulov ako Kocka, Saw alebo povedzme japonské Battle Royale- deväť ľudí za "záhadných okolností" zavretých v jednom dome a len jeden môže vyjsť živý, waw! Dennis Hooper a jeho postava kňaza ma neskutočne otravovala a rozčulovala a osem ďalších odporných ksichtov detto! Nebol nikto komu by ste držali palce, celý tento blábol bol ešte podfarbený tak otravnou hudbou, že okrem očí som mal chuť si pár krát zapchať aj uši. Neskutočne stupídna zlátanina a vykrádačka, ktorej dávam bod LEN za absolútny (skvelo vypointovaný) záver! ()

Reklama

solskjaer 

všechny recenze uživatele

No, žádná špička to teda není, ale když máte chřipku tak vám je vše jedno a zvládnete i filmy, které byste nikdy neokusily. Film má několik průšvihů jedním z nich je bezesporu špatný scénář, otřelý a neoriginální. Sakra proč se vždy musí natočit dobrý film a pak minimálně 5 špatných kopií. Vždyť toto téma už tu bylo a daleko lépe natočené (Battle Royale, Kostka) a každý z oněch filmů měl pokračování tak proč točit pořád to samé? Celý děj je vlastně špatná kopie svých daleko lepších předchůdců , a proto měl-li film být v něčem neotřelý zvolil alespoň trošinku originální konec , který jako jediný chválím. Jinak ale děj je přímočarý a již od začátku jsem věděl kdo zemře první a kdo zůstane, postavy jsou špatně zahrané a jedna hvězda (Hopper) film prostě nedělá a navíc se nechal strhnout ostatními herci a hraje stejně špatně. Nejvíc mě ale rozčilovala postava statečného poldy a jeho přiblblý dialogy : " Já ho uznal zločincem" stejně jako nesmírně debilní žvanění o ničem v podání Dennise Hoppera. O zpomalených záběrech ani nemluvím, ty vyplnili snad půlku filmu, bez nich by film trval s bídou 60 minut. Dabing byl otřesnej hlavně ta feťanda a polda to produkci fakt nevyšlo. Filmu chybí alespoň náznak napětí a jistě uznáte, že vymyslet si magora který má úchylku ve rtěnce je hodně slabý a laciný. Být v pohodě dávám 1 hvězda, ale že jsem nastydlej a líbil se mi konec tak jednu hvězdu přidám. Ale nečekejte opravdu zázraky, film je špatný! ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller, ve kterém se parta zdánlivě cizích lidí ocitne na neznámém místě a postupně jeden po druhém umírají. Samozřejmě, že vítězi je přislíbena výhra. Tomuto snímku hraje pro hlavně Dennis Hooper, který je typickým klaďasem a celkem vkusně zařízený interiér domu, ve kterém se děj odehrává. Velmi průměrný film. Doporučila bych tak na všední odpoledne, když nebudete mít nic lepšího na práci. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Děj filmu, který se odehrává v opuštěném domě,,,,,,, kde je před tím, náhodně na ulicích posbíráno devět různých lidí, kteří se ocitají uprostřed zvrácené hry, kterou řídí podivný " Big Brothe ".Ten jim pobyt zpestřuje četnými smrtelnými nástrahami a také zajímavou prémií. Výzva je k tomu : aby se navzájem zabíjeli a ten komu se podaří přežít, dostane návdavkem pět milionů dolarů..... Drsný thriller ve stylu legendární Kostky zavede diváka na samou hranici voayerismu, jehož součástí by asi nikdo z nás nechtěl být. Závěr : 50% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)

Reklama

Reklama