Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle se zajímavý psychologický horor. Něco nazpůsob Kostky či Saw ,ale v umírněnější verzi. SPOILER-9 náhodně vybraných jedinců ,každý je naprosto jiný ,kněz tenistka,policista,umělec,černoch s ulice,náká obžalovaná s náramkem na noze,aby se nemohla vzdálit. a jiní. Ocitnou se v baráku bez oken a dveří ozve se hlas jste ve hře o 5 milionů kdo přežije vyhraje. Pouze policista má zbran s 11 náboji. Tady nastává docela nelogická věc a to že on tři náboje použije na dveře jestli se náhodou nedostane ven, proč ty náboje rovnou nevystřílí všechny ,aby zamezil tomu že se postřílí. K čemu samozřejmě pozdějš dojde. Pak při večírku dojde k hádce a strkanici mezi černochem ,který sváděl ženu jediného manželského páru ,který tam byl a manžel je objeví a je to tady první mrtvá. Policista černocha zavírá do mísnosti . Kněz ho pak jde pustit (jak jsou ty kněží blbý) a začíná boj o život jeden po druhém umírá. Poslednímu přeživšímu se otevírají dveře nachazí tašku z pěnězi a odchází vyděšeně pryč, ocitá se v další místnosti kde jsou stejně vyděšený další 4 lidi rovněž s taškama s pěnězi a ozývá se druhé kolo. Ten konec mě opravdu dostal to nemělo chybu. ()

MaideN-SK 

všechny recenze uživatele

Film sa ešte dal prežiť, prvý film kde sa mali po jednom povraždiť a nestriekali tam litre krvy až to človeku lezie na mozog. Ale záver bol ozaj trápny a predvídateľný. Postavy: všetci odporní a protivní, chcel som aby ani jeden neprežil. Nič nové pod slnkom, strašne mi to pripomínalo Kocku (hlavne záver kde baba vojde do bieleho svetla) a Pílu (záhadný divák). Sklamanie.... ()

Reklama

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Děj filmu, který se odehrává v opuštěném domě,,,,,,, kde je před tím, náhodně na ulicích posbíráno devět různých lidí, kteří se ocitají uprostřed zvrácené hry, kterou řídí podivný " Big Brothe ".Ten jim pobyt zpestřuje četnými smrtelnými nástrahami a také zajímavou prémií. Výzva je k tomu : aby se navzájem zabíjeli a ten komu se podaří přežít, dostane návdavkem pět milionů dolarů..... Drsný thriller ve stylu legendární Kostky zavede diváka na samou hranici voayerismu, jehož součástí by asi nikdo z nás nechtěl být. Závěr : 50% ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

V porovnání s jakýmkoliv Saw či Kostkou naprostá zívačka.. Chyběla atmosféra, tajemno a aspoň závan strachu či překvapení. Nikdo ze zúčastněných mi nepřišel ani nějak zvlášť sympatický, zkrátka slabota. A přitom zde potenciál jistě byl - škoda takhle promrhaného námětu :( Tošku lepší 1*, ale 2* zkrátka nedám. ()

MT_Y

všechny recenze uživatele

Já musím naopak hodnotit poměrně kladně, ano byli tam scény, které byli absolutně zbytečné, popř. Slabé, ale celkově to bylo poměrně dobré. 🤗 Jeden herec mě tam štval od úplného začátku do úplného konce a to šlo o toho snad skladatele brejlatý muž. Takže bych film hodnotíl následovně : 4 hvězdy, 83% krátké odůvodnění : jak jsem již uvedl film pro mě stal za to, až na pár chvil a toho herce. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)

Reklama

Reklama