Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Životní příběh Humphreyho Bogarta od těžkých začátků až po obrovský úspěch, ale i nestálý osobní život a tři neúspěšná manželství.

Humphrey Bogart zažil počáteční herecké neúspěchy i fenomenální hvězdnou kariéru idolu velkého plátna. Televizní biografie Bogie představuje život této herecké legendy, zejména pak konec jeho manželství s herečkou Mayou Methot, která měla problémy s alkoholem, a začínající vztah s jeho budoucí ženou Lauren Bacall (který byl také náležitě veřejně propíraný). Ve snímku zkušeného režiséra Vincenta Shermana dokázal Kevin O’Connor slavného Bogieho ztělesnit s naprostou dokonalostí, a to včetně jeho hlasu a pohybu. V roli Lauren Bacall pak exceluje nádherná a elegantní Kathryn Harrold. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

kinderman 

všechny recenze uživatele

K čemu je dobré, že představitel Bogarta K. O´Connor napodobil hercovu charakteristickou dikci, když na MGM slyšíme hlas Pavla Vondry (který nenapodobuje nic). A K.Harroldová v mnoha záběrech daleko více připomíná Ingrid Bergmanovou než Lauren Bacallovou. Drew Barrymoreová se pak mihne v roli Bogartovy dcerky Leslie. Ačkoli je televizní zpracování života slavného herce filmem jen průměrným, pro fandy jde o povinnost, už proto, že v něm zazní některé Bogartovy často citované hlášky. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kdyby si všichni na světě dali tři panáky, byl by klid.." ;) Výborný Kevin O'Connor v dokonale průměrném filmu vyprávějícím o životě jedné velké hvězdy stříbrného plátna.. Bogie, ač to byl takový Charlie Sheen své doby, by si zasloužil větší biják.. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jsem moc ráda, že tenhle film vznikl, protože mi přiblížil život Humphreyho Bogarta. O'Connor předvedl skvělý výkon jako "Bogie". Film se mi líbil, ale spousta věcí by se tam dala udělat jinak a líp. Je to průměrný film. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Kevin O'Connor síce podáva výborný a presný výkon, lenže nemá ani zďaleka Bogartovu charizmu. Ďalším z paradoxov je fakt, že síce sledujeme životopis legendy, ale ten pôsobí dojmom, akoby na Bogartovom živote nebolo nič, čo by stálo za natočenie filmu. Strohý tv look veci tiež nepomohol. Informačnú hodnotu však snímka napriek výhradám má. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama