Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (435)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ed Shearmur: 1. Feel Good Time - Pink/William Orbit [3:59] ,2. Saturday Night's Alright (For Fighting) - Nickelback/Kid Rock [3:45] ,3. Rebel, Rebel - David Bowie [3:09] ,4. Danger! High Voltage - Electric Six [3:35] ,5. Livin' On A Prayer - Bon Jovi [4:08] ,6. Any Way You Want It - Journey [3:24] ,7. Surfer Girl - The Beach Boys [2:26] ,8. Working for the Weekend - Loverboy [3:42] ,9. A Girl Like You - Edwyn Collins [3:56] ,10. Nas' Angels...The Flyest - Nas/Pharrell [3:45] ,11. I Just Want to be Your Everything - Andy Gibb [3:45] ,12. This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole [2:51] ,13. U Can't Touch This - MC Hammer [4:16] ,14. Last Dance - Donna Summer [3:19], ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Tákže zmizel příběh, kterej v jedničce byl tupej jak ostří mýho nože, ale furt tam byl; místo toho přišel Bernie Mac a padlej Anděl, teda Demi Moore, která zabila svýho exmanžela Bruce Willise (což mi přišlo i vtipný, jako jedna z mála věcí). Zmizelo volnější oblečení, přibylo upnutějšího latexu, začalo se ještě víc kroutit zadkem a lítat ve vzduchu, a tak vznikla vlastně fantasmagorická sračka videoklipovýho ražení. Kouká se na to hezky. Ale jaksi to nestačí, obzvlášť, když se na spousty věcí kouká ještě hezčejš. [TV, DVD] ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já už neberu příkazy od reproduktoru." Padlý andílek Madison mě zaujal víc, než ty tři mistryně světa v létání, tančení a převlékání. Nicméně musím smutně konstatovat, že druhý útok na můj rozkrok se opět podařil a scénu, kdy Natalie rozvibruje zadeček v rytmu U Can't Touch This, si jako divák nemrava troufám označit za nezapomenutelnou. Mně se na to prostě skvěle dívá, dobře se to poslouchá a mozek si u toho báječně odpočine. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Rudou mašlí se stříbrným lemem ovázaná krabice z mahagonového dřeva, na ní z ryzího zlata ukuté obrovské logo MTV posázené blyštivými diamanty a uvnitř ranní stolice mistra McG nastříkaná sprejem na růžovo.. Z vlastní zkušenosti vím, že u pokračování příběhů Liščí trojky se dá báječně žehlit. Já byl dokonce tak zažraný, že když zazvonil telefon, přiložil jsem si k uchu žehličku místo sluchátka a pak jsem si spálil i to druhé při pokusu přivolat záchranku. Pokud budete žehlit i vy, nezapomeňte zase trošku přejet i ksicht růžovému snu plastických chirurgů Demi Moore (bez napařování - zničil by se make-up!) a hlavně, až budete schovávat prkno, nestrčte omylem do skříně nebohou Lucy Liu.. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Andílci tvrdí muziku a servírují snad po všech stránkách lepší pokračování podle na chlup stejné šablony. Hned v úvodu natrhnou prdel Bondovi a jeho Zlatému oku a pak mj. nechají zastřelit Bruce Willise, píchnou si i do nemožných misí Ethana Hunta a do finále se zhoupnou jako Spider-man. A sexy Demi Moore dráždivě si pohrávající s Cameron Diaz si může připsat comeback roku. Prosil bych trojku. Hned. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • V roce 2005 se stal snímek vůbec prvním, který Sony Pictures vydala na Blu-ray. (viperblade)
  • Když andílci svařují v přístavu, tak zazní píseň „What A Feeling“ od Irene Cary z filmu Flashdance (1983), kde byla hlavní hrdinka také svářečkou. (Duoscop)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama