Reklama

Reklama

Obsahy(1)

14-ročná Joleen Coxová (DREW BARRYMOREOVÁ) je z rozvedenej rodiny a teraz trávi prázdniny so svojím otcom, novinárom a spisovateľom Charliem (MATT FREWER). Keď sa vracajú z dovolenky, v malom nevadskom mestečku im dôjde benzín. Musia zostať na noc na parkovisku obytných prívesov. Tu sa Joleen zoznámi s dvoma miestnymi dospievajúcimi chlapcami. Nevinne s nimi flirtuje, netuší, že jeden z nich je sériový vrah, ktorý sa ukrýva medzi obyvateľmi parkoviska. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Dokonale neoriginální thriller amerického pouštního typu. Dojde benzín a otec s dcerou jsou nuceni zůstat v karavanovém městečku někde hluboko v nevadské poušti. Problém je, že Městečko hrůzy nemá v podstatě žádnou smysluplnou zápletku, téměř úplně chybí atmosféra a vraha odhalíte ještě dřív, než zemře první oběť. Než tohle, zkuste raději Hory mají oči. PS: Chtěl jsem přidat jednu hvězdičku za Drew Barrymore, ale fakt nestojí zato se na Městečko hrůzy dívat ani kvůli ní. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Mladá Drew Barrymore byla opravdu sexy (14! let) a Susan Tyrrell perfektně zvládla roli a pobavila. Jinak ale není moc co pochválit. Především mě otrávilo ztvárnění všech tří můžských rolí: taťky a obou chlapců; rozumějte: opravdu strašné herecké výkony. Jinak film působí dost neoriginálně, jakoby už všechny scénky někde byly, ale když se podívám na rok vzniku (1989-btw. docela překvapení, film působí opravdu moderně a Drew Barrymore je jediná nápověda, která vám zabrání nehádat filmu rok vzniku někdy 2000+), mám pocit, že je to možná tak, že je naopak vykrádán tenhle film... ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Dnes – a možno aj vtedy - už celkom úsmevné psycho s výbornou atmosférou totálneho púštneho zapadákova. Viac ako nejaký thriller je to skôr rodinný film o neurózach strateného mestečka a bizarných vražedných narodeninách, ktoré v ňom prežije kúzelná trinástka s telom sexbomby a mozgom normálneho adolescentného dievčaťa. Mladučká ( a neodolateľná ) Drew Barrymore je zrejme jediným dôvodom, prečo si niekto ešte dnes pozrie toto dielo, ale rozhodne by som nepovedal, že to nie je dobrý film. ()

zbysik 

všechny recenze uživatele

Solidní píííčovina, ale jestli patříte mezi nezanedbatelné procento úchyláků, kterým se líbí velmi mladý holky, tak si tady své najdete a navíc vás právě v tomto případě omluví skutečnost, že Drew zde vypadá starší než na čtrnáct :) . K dalším devízám tohoto "počinu" bezesporu patří vtipné obsazení záporáků, kteří spíše připomínají dva teploušky v pokročilém stádiu vztahu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale očekávala jsem od tohoto thrilleru daleko víc než jsem se dočkala. Je to neoriginální. Jediné, co by za něco jakž takž mohlo stát by byla hudba, ale to jen v pár případech. Taky je pravda, že jsem vinu házela na černovlasého kluka, takže mě vrah celkem i překvapil, ale jinak to nestojí za nic. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama