Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh soukromého detektiva Raje, který se omylem zaplete do akce tajných služeb, jež má shodný operační název Baadshah jako jeho vlastní. Ve filmu samozřejmě nechybí láska. Raj se zamiluje a dívky jménem Seema. Románek ale vlivem událostí a okolností brzy skončí. (cunicekb)

Recenze (6)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Baadshaha lze na jednu stranu odsoudit jako typického zástupce bollywoodského "vysokorozpočtovéh braku" přelomu tisíciletí, který se rostoucímu zájmu publika o Hollywood snažil konkurovat jednak okázalou prezentací zápaďacké estetiky a jednak nestoudně přímočarým kopírováním konkrétních amerických filmů. Baadshah je nakonec vlastně rip-offem hned dvou filmů - Přísně tajných prázdnin (1991) a V poslední chvíli (1995) - které propojuje do jednoho celku a obohacuje o nápady odkoukané z dalších zdrojů (např. z filmů Jackieho Chana). Táhne-li ovšem jednu misku vah dolů prakticky nulová invence, na tu druhou je třeba položit skutečnost, že celá ta mozaika je vlastně překvapivě funkční a díky zabalení do hávu bláznivé komedie (to je u Baadshaha rozhodně dominantní žánr) i v celku bezešvá. A jelikož filmaři i herci odvedli v zásadě velmi dobrou práci, je sledování eskapád titulního hrdiny po celou dobu vlastně docela zábavné - i přes permanentní pocit déjà vu. ()

Reklama

Gore 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě film moc nezaujal, bláznivé eskapády a la duo Spencer/Hill není nic pro mě, ale zhruba po půl hodině se to zklidnilo, místy i zvážnělo, humor byl sofistikovanější a zaujalo mě to natolik, až se mi to dokonce i dost líbilo a tu první část jsem ochoten odpustit. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Dosť šialená komédia s typicky Bollywoodskymi prvkami k tomu ani nie je čo dodať, spätne vidím tento film o kus pozitívnejšie ako keď som ho videla prvý krát. Natočili to čo chceli natočiť, je to roztomilé, bláznivé. Ťažko čakať od takýchto filmov hlboko sofistikovaný zážitok, ide o zábavu a to funguje. SRK je tu tak roztomilo bezbranný... ()

mmirri 

všechny recenze uživatele

Film jsem pustila náhodou a myslela, že ho určitě za chvíli vypnu. Jenže mě rozesmál a bavila jsem se až do konce. Povedeně se sešla kombinace nulového očekávání, mé jednoduché povahy a překvapivě funkční bláznivé komedie. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama