Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josie Gellerová pracuje jako začínající redaktorka v Chicago Sun-Times. Jelikož vypadá daleko mladší než na svých pětadvacet, je vyslána na střední školu, aby získala materiál pro článek o životě současných teenagerů. A tak se Josie začne vydávat za osmnáctiletou studentku. Jenže na střední škole nebyla zrovna šťastná – nebyla moc oblíbená, chyběli jí přátelé a provázela ji smůla. Vrátí se jí všechny ošklivé vzpomínky na střední, ale rozhodne se překročit svůj vlastní stín. Od svého bratra Roberta si vypůjčí auto odpovídající studentce střední školy a své konzervativní oblečení vymění za výstřednější, které ovšem neodpovídá současnému trendu mladých lidí, což zjistí hned první den. Josie se snaží zapadnout mezi ostatní spolužáky, ale stává se terčem vtipů a zase je ve skupině šprtů. Josiein šéf August jí ukáže článek o střední škole, který byl vydán konkurenčními novinami, a dá Josie za úkol spřátelit se s těmi oblíbenými. Na pomoc jí pošle kolegu, který tráví čas v přenosovém voze a dá Josie minikameru v podobě šperku. Všichni v redakci se na přenos dívají jako na román, protože mezi Josie a učitelem angličtiny Samem vzniká milostný cit... Josie chce svůj pobyt na střední ukončit, ale její bratr Robert ji podpoří a nakonec se i na stejnou střední zapíše. Robert se hned dostane mezi školní elitu a začne vyprávět o Josie příběhy, které ji mezi oblíbence dostanou. Josie nabízí Augustovi několik témat na článek, ale jemu se žádné nelíbí. Nkaonec jí řekne, aby napsala skandální článek o svém vztahu s učitelem Samem. Josie nechce, ale když to nenapíše ona, napíše to někdo jiný z nahraných záznamů. Blíží se promenáda, která se koná každý rok na počest maturantů a volí se na ni král a královna ročníku. Josie pozve nejoblíbenější kluk Guy a jí se tak splnil její sen ze střední. Tenkrát ji také pozval nejoblíbenější kluk, ale pak kolem jejího domu jen projel a házel na ni vajíčka... (TV Prima)

(více)

Recenze (169)

Sammya 

všechny recenze uživatele

Čím jsem starší, tím víc si uvědomuju, že Josie jsem já. Docela ráda bych si znovu prožila střední s nadhledem dospělého člověka a konečně mohla i sbalit nějakého učitele :D Film je pěkný, romantická komedie ze středoškolského prostředí jak podle příručky, ale Drew je skvělá a přidaný benefit Michaela Vartana dělá své. ()

shioo 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak nízké hodnocení. Pro mě mnohem záživnější počin než jiné a "novější" romantické slaďárny. Drew Barrymore v Never Been Kissed a Renée Zellweger v Bridget Jones's Diary jsou zkrátka role do které se stylizuje každá ženská od 14ti do 50ti dobrovolně a dokonce ráda. Kromě toho pletka s učitelem a snaha jít s dobou zaručuje vtipnou podívanou s husí kůží na konci. Já si ho zkrátka shlédnu každoročně a velmi ráda. ()

Reklama

trinan_kop odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je radikálne odporný. Ideálne to vyskytuje paródia na tento film v inom filme - šedivá dôchodkyňa s diktafónom medzi študentami strednej sa pýta že kde je jej trieda. Proste tučná, odporná, škaredá Drew, navyše v tak strašne napísanej úlohe. Ale dá sa to pozerať kvôli tomu aby sa človek zasmial na hlúposti scenáristov, režiséra a drew barrymore. ()

pjotr76 odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem u této sračky cca 15 minut, a celou dobu se zamýšlel nad tím proč některé filmy jsou o násilí a proč některé vyvolávají násilnické sklony i v tak mírumilovném člověku jako jsem já - tu slepici, kterou představovala ta slepice Barrymore, jsem totiž s každou ubíhající minutou filmu (až do těch 15) měl větší a větší chuť políbit...baseballovou pálkou. ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Již z názvu a stručného obsahu sem si řekl, podívám se na to do konce a budu to brát jako průměr. Ale tenhle film není ten, který by se dal zanést do průměrné skupiny něčím nepopsatelným vyniká, a místy sem se i pobavil. Takže na 4 * to vidíím :) Hlavně sem si to pustil kvůli této trojici: Leelee Sobieski, James Franco a Drew Barrymore. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • David Arquette hraje mladšího bratra Drew Barrymore, přestože Drew je ve skutečnosti o 5 let mladší než on. (HappySmile)
  • Mike Stoklasa a Rich Evans z kanálu Red Letter Media byli komparzisté ve scénách na pouti. Mike zmínil, že z natáčení dobrovolně odešel, když byl nucen sedět dvě hodiny v kuse na kolotoči. Rich ztratil svůj balón, který musel po celou dobu držet. (paragonb)
  • David Arquette zde hraje Roba Gellera. Jeho manželka Courtney Cox hraje v seriálu Přátelé postavu se stejným příjmením - Moniku Gellerovou. (HappySmile)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama