Reklama

Reklama

Srdce je šílené

(festivalový název)
  • Česko Mé srdce blázní (festivalový název) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Film o milostném trojúhelníku, odehrávající se v tanečním souboru vedeným Rahulem a tanečnicemi Poojou a Nishou. Zatímco Rahul nevěří v lásku a nechápe, jak spolu dva lidé mohou strávit celý život, Pooja doufá, že co nejdříve najde „toho pravého“. Vše se začíná komplikovat, když se Rahul zamiluje do Pooji a Nisha do Rahula. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Recenze (12)

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Pokus Yashe Chopry natocit relevantni film o mladych pro mlade a zaroven si tam protlacit sve kinky a la predurcena laska a Chandni. Jak to asi mohlo dopadnout...Pribeh radsi nehodnotim (ale je teda zajimave, ze ta predurcena laska se musi poznavat po cichu;))), ale hodne prekvapive ho asi nekdo upozornil, ze ve filmu pro mlade fakt musi by chytlave songy a ne jeho obvykla unyla cisla. A tenhle aspekt teda vytahli nahoru - songy i choreografie jsou A+ a je jich tu fakt hodne, takze to aspon trochu vyrovnava nesmyslnost hlavni linky (a Akshaye). ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Klasická romantika zasadená do prostredia profesionálnych tanečníkov. Hudba vynikajúca. Neviem prečo som mala v tomto filme pocit, že je Madhuri od SRK staršia aspoň o 10 rokov, ale možno to bolo tou povahou, ktorá jej bola daná scenárom. Úplne odlišná od Rahula a o to zrejme šlo a preto to asi fungovalo. Pekný scenár, celkový dojem na jednotku. ()

maeb 

všechny recenze uživatele

Pribeh o muzi, ktery neveri na lasku, ale jen proto, ze jeste nepotkal tu pravou. Kdyz ji konecne potka, tak ta ma nekoho jineho, ktereho sice nemiluje, ale kteremu je povinna vernosti. Vse samozrejme ale dospeje ke stastnemu konci. Naprosto predvidatelny pribeh, spousta tanecnich cisel, docela dobra indicka pop-music, vsechno barevne, preslazene, pozitivni a usmevave... K tomu jeste pripocteme opakujici se romanticke scenky typu dva bile obleceni milenci proti sobe dlouze bezi po louce, aby se na konci objali, popr. zena lezici v trave ceka a jeji mily prijizdi na bilem koni ... Proste ten nejcistci kyc, co snad lze natocit. Ale velice vtipny kyc(at uz je to chtene ci ne), ve kterem kdyz jsem se zrovna strasne nesmal, tak jsem se alespon usmival. Asi bych na takove nemohl chodit stale, ale jako prvni setkani s bollywoodskou produkci to bylo vynikajici. Doporucuji vsem, kteri jeste s indickym filmem do styku neprisli a maji moznost, aby si nasli cas, a na nejaky bollywoodsky film vyrazili. Takove filmy totiz jen tak neuvidite. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Karisma Kapoor si během taneční scény skutečně poranila nohu. (ČSFD)
  • Titulní písnička filmu, ve které se říká, že „srdce je šílené“, se natáčela i v Evropě a ukazuje dva páry: Ajaye s Poojou (na výletě v Europarku) a Rahula a Nishu. (ČSFD)

Reklama

Reklama