Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vdova (Rakhee Gulzar) přijde o oba své syny Karana (Salman Khan) a Arjuna (Shahrukh Khan), které zavraždí chamtiví příbuzní, aby jim zabránili vznést případný nárok na dědictví. Zoufalá žena poprosí bohyni Kálí, aby jí syny vrátila. Ve stejnou dobu se na vzdálených místech narodí dvěma ženám dva chlapci. Vyrůstají  odděleně, ale oba dva ve snech pronásledují vzpomínky na místa, kde nikdy nebyli. V dospělosti se náhodně setkají a vypraví se do vesnice, která se jim zjevuje ve snech. Čeká je boj o spravedlnost a pomstu, který započal už v jejich minulých životech. (rikitiki)

(více)

Recenze (8)

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Matka má děti- Karana a Anjura, ti jsou zabiti mužem, který zabil jejich otce. Matka se modlí ke Kálí a ta zařídí, že její synové se znovu narodí, a když jim je cca dvacet vzpomenou si na svůj předchozí život, vrátí se za matkou a pustí se do krvavé pomsty. Přišlo mi to trochu jako kombinace Sholay a Om Shanty Om( vím že Om je mladšího data), ale kvalit obou děl to nedosahuje. Jinak nevim proč pořád se mi zdálo, že tam něco nesedí, mělo to pár zbytečností, pár divností a pár děr, několik autistických replik a hrál tam můj neoblíbený Salman Khan, Na druhou stranu tam hraje i King Khan( i když tady je dost divnej) a je v mé oblíbené kombinaci s Kajol. Vážně netuším proč ale film se mi ve finále vlastně i líbil a to i přes hromadu ale a negativ... ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Tohle je velka pecka a jeden z mala filmu, kde se da prezit i Salman ;) Pribeh velke lasky vesnickych idiotu Karana a Arjuna, kterou prerve zlotrily thakur Amrish...no jeste stesti, ze Kaali (nebo Durga?;) umi zajistit tyhlety reinkarnace a chlapci se (opet jako vesnicti idioti, jen teda ted z ruznych vesnic) muzou zase najit. Dojemne az na pudu a nemene zabavne ;) ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snad nikdy jsem se u indického filmu tak nenasmála, což jen mírně kalí fakt, že nejvíc jsem se smála u dramatických scén. Finálová bitka hrstky statečných s bandou padouchů nabízí tak neuvěřitelné scény, jako likvidace protivníka tím, že hrdina podtrhne nohy jeho běžícímu koni. Případně zastavení kulky vlastní rukou – a to dokonce ve dvojitém provedení. Před tím ale zase zabije hrdina padoucha tím, že prakem (!) prostřelí čelní sklo gazíku a následně i záporákovo čelo. Pěstní souboje jsou doprovázeny hlasitými ránami a charakterizují je údery, které vedou asi tak půl metru vedle protivníkova těla - ale sestříháno tak, že to - skoro :) - není poznat. Matka, která čeká na své znovuzrozené syny, se buď válí v prachu a teče jí krev po obličeji nebo se záhadně vynořuje a tyčí před zlosynovou rodinou. Padouši ji pak buď srazí k zemi nebo se jí leknou – záleží asi na tom, jak se vyspí. Kajol dostane tolik facek, že by musela mít tváře jak medicinbal. ____ Zlosyni zlověstně poulí oči a temně se smějí, případně ještě okomentují, jak zlí a zkažení jsou. Hrdinové mají k dispozici arzenál zbraní, ale na setkání s protivníky jdou neozbrojeni. Kamera situaci dramatizuje prudkými nájezdy na obličej a hlavně oči. Hudba kvílí. ____ Když přetrpíte začátek, tak poslední třetina je odměnou, protože závěrečné zúčtování je něco, co se hned tak nevidí. ____ Jinak film nabízí docela dobrá nebo aspoň zajímavá taneční čísla. Zamilovaný taneček Kajol a SRK mě fascinoval neskutečnou trapností a přesto i jistou erotičností. Tou se naopak výrazně vyznačoval svádivý tanec vesničanek. Hypnotický byl v transu tančený chvalozpěv na bohyni Kálí. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Klasický film, kde prianie matky a modlitby k Bohyni vrátia matke syna, aby sa mohli pomstiť za všetky príkoria, ktoré boli napáchané na nich a ich rodine. Film plný bitiek, prehnaných citov a ich prejavov, ale v dôsledku ak sa človek na to díva ako na rozprávku, kde je možné všetko je film veľmi pekný. ()

Galerie (94)

Reklama

Reklama